2

Söndagskväll

Henke for iväg för att lira lite innebanday och jag och Maja gosade och lekte innan hon gick och la sig vid 8.Här körde vi lite vändövningar, Maja är skitduktig på att vända sig nu, åt ena hållet i alla fall....
2

Dagen efter

För några var det verkligen dagen efter och andra inte. Det åts frukost i flera timmar till min stora glädje. Vi pratade, umgicks och mös. Malin klädde på Maja mitt på köksbordet. Det är som det alltid är hemma hos Malin och Tomas, gästvänligt och mysigt!
Vi bäddade ur sängar och packade ihop oss.
Jerry med familj åkte före oss. Vi dröjjde kvar och fikade lite till. Vid ett tiden begav vi oss hemåt. Jag körde hem oss av någon outgrundlig anledning.....
Tack Tomas och Malin för ett mysigt dygn! Det bestämdes också att detta skulle bli en tradition, så sista helgen i augusti 2009 är redan bokad! ;O)

Här bakas det Crossianter...och äts frukost!


0

Kräftistime

Vi satte oss utomhus, solen tittade faktiskt fram, så det var riktigt skönt. Vi satt nog ute till långt efter mörkret hade fallit. Senare på kvällen / natten var det bara 10 grader, då flyttade vi in. På kvällskvisten var det tydligen tid för ett dopp igen för vissa.
Malin hade förberett jätte mycket god mat. Det bjöds på kräftor med bröd och ost. Räkor, oliver, såser att doppa kräftorna i, sallad, västerbotten pajjer, gurkstavar m.m. Supergott!!

Det var en uppslupen stämning, det sjöngs och berättades historier. Både sånna under och över bältet! ;O)

Bibbi, Christer och Christian begav sig hemmåt efter tolv nån gång. Då satte vi oss andra att spela När & Fjärran.
Gick och la oss vid halvtvå ca.

Nu kommer "a whole lot of pictures", antingen så struntar du i att kolla på dem, eller så klickar du på miniatyren och tittar på bilderna! It's your choice! :O)

Vad är nu det här??? Ha Ha