2

Officiell Lägenhetsägare

Var och skrev papper på banken imorse och betalade 1,2 miljoner för 4 par nycklar och en tvättstugenyckel, det var nog de dyraste nycklar jag köpt!
Såååå för första gången i mitt 37 åriga liv äger jag en bostad. Det käns bra!
Vi åkte direkt upp till Bjursvägen och måttade lite. For sedan till 2 IKEA ( Barkarby och Kungens Murva ) för att få ihop de delar vi var ute efter. IKEA och ICA Kvantum i Centrum har aldrig det man skall ha, så man får alltid räkna med att stödköpa hos andra leverantörer när man besöker dessa butiker. Så ni vet menar jag! ;O)

Kom hem vid fyra tiden. Gick då direkt till My och hämtade Majsing, som hade haft en kanondag med moster. Se bild från dagen på Mysans blogg.
Henke stack direkt upp till Bjursvägen och började skruva på grejjer.

Har nu ikväll packat och packat igen. Städat och plockat. Flyttat runt prylar och planerar. Har inte suttit en minut på hela dagen.
Jag sov ju bara 4 timmar inatt, så jag börjar känna mig lite hängig. Nästan så där så att jag skulle kunna lägga mig på golvet och bara gråta av utmattning. Det går över snart....om ca 4 dagar i alla fall...
Den här nyårsaftonen käns ju lite malplacerad för oss. Man skulle bara vilja köra på i båda lägenheterna precis hela tiden liksom, men ett "break" i "goda vänners lag" imorgon blir trevligt och bra!

Nu skall jag krypa till kojs. Vi får se när Henke dyker upp.

Sov Godisbit!
1

Måndag 29:onde

Hade svårt att somna inatt, och när jag väl hade somnat så vaknade jag av att jag hade en ganska kraftig insulinkänning. Så nu sitter jag här och äter mackor och dricker mjölk och bloggar istället för att sova.

Dagen har ägnats åt att promenera en sväng med Maja. Var till Centrum och fikade med My och Carolina. Böt lite julklappar och slog den månatliga loven till Apoteket och beställde insulinpump prylar.

Eftermiddagen ägnades åt lite städning, då den som tackat ja till vår lägenhet ville komma och titta på den igen.
Henke lagade oss en pyttipanna av den sista julmaten och vid 18:00 tiden kom Tommy och Agneta på en fik.

Kvällen fördrev ( eh...) jag med att packa och packa och packa. Slutade vid elva, då jag var helt slut. Jag blir mörkrädd när jag tänker på att detta skall upp sen igen.....

Imorgon bär det av till Banken. OCH man går väl där ifrån med en tung ryggsäck full med skulder, härligt!!
Vi får nyckeln till nya lyan imorgon och lär väl fara dit och glo lite, innan vi skall en sväng till IKEA.

My tar Maja medans vi är på banken och tar henne även under eftermiddagen, så vi kunde göra IKEA på egen hand. Vilket är väldigt snällt, då allt går mycket snabbare och smidigare då.

På självaste flyttdagen skall Fastern ha Maja och Farmorn kommer att hjälpa mig att styra upp i själva flytten och upp packandet. Jag är väldigt tackasam för all hjälp vi får i flytten, det underlättar en hel del! Kram till er!

0

Kalkon-söndag

...och då menar jag inte en dålig dag, utan vi åt, i stort sett Sveriges Godaste Kalkon!!

Morgonen började med lite kartong-packning.
Sen Fiffades det.
Vi for mot Bålsta vid tvåtiden på dagen. Hemma hos Farmor och Farfar var det full rulle i köket.
Anki, Nicklas och barnen var där. Även Henriks farmor Eivor kom.
Vid fyra stog kalkonen på bordet. Jag bara älskar den här dagen, det är så himla gott!

Efter middagen var det lite klapp-utdelning till barn och vuxna. Maja fick en telefon som LÅTER. Den låååter väldigt mycket. Vi får se hur länge den kommer finnas i livet....;O)
Tom nu när vi kom hem och gick upp för trapporna, så låg den och lät i sin kartong.....

Åkte hem vid halvåtta, då satt Maja och himlade med ögonen i Fasterns famn.