2

Barnstol

Idag var vi upp till församlingslokalen och städade av det sista och tog med oss allt ätbart som fanns kvar från igår. Vi fick oss en redig bit smörgåstårta här till middag idag!! :O)
Vi for till IKEA på dagen och köpte barnstol åt Maja. Vi undrade lite lätt om hon skulle klara av att sitta i den. Hon blir 4 månader om någon vecka.....men vi slog till i alla fall. Vi köpte en sån där uppblåsbar manick som man sätter i stolen för de där små vingelpellarna.
Här ikväll fick hon prova stolen, och hon verkade mycket nöjd, att få vara med i gänget liksom....hon har ju alltid legat nästan under bordet och tittat på oss....

4

Dopet gott, allting gott, ...

Nu är det över och klart, dopet alltså. Vi överlevde hela gänget....det var inte så farligt som jag trodde det skulle bli. Prästen skötte sig väl, Maja skötte sig, faddern var perfekt och föräldrarna skötte sig efter bästa förmåga. Det var psalmsång, böner och ord från Henke inför församlingen, prästen ville att en förälder skulle läsa en bön, det var vatten-hällning-på huvudet och det var skönsång från My och gitarrspel från Martin, på det stora hela ett find dop. Jag är jättenöjd!!

Sen åkte hela gänget upp till församlingsgården och förtärde en underbart god smörgåstårta och olika drycker. Jag och Henrik försökte mingla runt så gott det gick, det är så kul att alla var där för vår skull, så man ville hinna prata lite med alla, man ville liksom inte att den här stunden på dagen skulle ta slut. Henriks föräldrar hjälpte till med all servering, stort tack för det. Andra hjälpte också till, stort tack till er!
Det var några tappra kvar på slutet vid sexttiden på kvällen, så vi åkte hem till oss och fortsatte. De sista gick efter tolv på natten. Kul dag!
Jag brukar alltid känna mig lite tom efter en sån här dag med mycket vänner och släkt runt i kring sig, så jag tycker alltid att det är tråkigt att åka hem och sätta sig i en tom lägenhet....man har haft så mysigt, och så är det över så fort, så det var himla skönt att några kompisar följde med hem och skingrade tankarna liksom!

Maja fick jättefina gåvor, som vi tackar allra ödmjukast för!

Här kommer några bilder från tillställningen, fler kommer när jag varit och tömt allas kameror som var med!!! ;O)

3

Fotosession

Idag tog vi det lugnt på dagen. Var ner en sväng till centrum för att leta efter vita tajts till Maja....det skall börjas i tid!!
Hittade ett par och slog till på dem. Supergulliga!

På eftermiddagen for vi ut i spenaten för att ta naturbilder på Dopklänning nr 2, den som jag och My hade på våra dop. Maja skall ha en annan Dopklänning på självaste dopdagen, som varenda kotte haft på Henkes sida, där man också broderar in alla bebbars namn på klänningen. Kul tradition! Jag har döpt den klänningen till nr 1.
Martin tog en herrans massa bilder, vilket är ett måste i detta sällskap, ser den ena någorlunda ut på ett kort, då ser den andra ut som ett miffo osv. Men vi fick ihop ett gäng med fina bilder. De flesta bilderna var på My och Maja, men jag tog bara med en av dessa, där man trot eller ej, faktiskt ser hela dopklänningen...vilket kanske var syftet med hela expeditionen, då hon kanske lägger ut några på sin blogg....( så jag inte snor dem menar jag...).
Bilden på Henke och Maja, gick bara inte att vända....ni får vända skärmen i sidled om ni vill se den horisontellt!! Ha Ha

Tack till Martin och My som tog sig tid för detta och tack till den stora modellen Maja, som tröttnade efter ett tag och hellre ville ligga i vagnen......tufft och varmt att vara fotomodell.....

Efter fototjohejjet så åkte vi upp till oss och åt sju sorters mackor med Te, fett gott!

Nu är klockan halvtvå på natten, kanske dax att törna in lite.