4

Dopet gott, allting gott, ...

Nu är det över och klart, dopet alltså. Vi överlevde hela gänget....det var inte så farligt som jag trodde det skulle bli. Prästen skötte sig väl, Maja skötte sig, faddern var perfekt och föräldrarna skötte sig efter bästa förmåga. Det var psalmsång, böner och ord från Henke inför församlingen, prästen ville att en förälder skulle läsa en bön, det var vatten-hällning-på huvudet och det var skönsång från My och gitarrspel från Martin, på det stora hela ett find dop. Jag är jättenöjd!!

Sen åkte hela gänget upp till församlingsgården och förtärde en underbart god smörgåstårta och olika drycker. Jag och Henrik försökte mingla runt så gott det gick, det är så kul att alla var där för vår skull, så man ville hinna prata lite med alla, man ville liksom inte att den här stunden på dagen skulle ta slut. Henriks föräldrar hjälpte till med all servering, stort tack för det. Andra hjälpte också till, stort tack till er!
Det var några tappra kvar på slutet vid sexttiden på kvällen, så vi åkte hem till oss och fortsatte. De sista gick efter tolv på natten. Kul dag!
Jag brukar alltid känna mig lite tom efter en sån här dag med mycket vänner och släkt runt i kring sig, så jag tycker alltid att det är tråkigt att åka hem och sätta sig i en tom lägenhet....man har haft så mysigt, och så är det över så fort, så det var himla skönt att några kompisar följde med hem och skingrade tankarna liksom!

Maja fick jättefina gåvor, som vi tackar allra ödmjukast för!

Här kommer några bilder från tillställningen, fler kommer när jag varit och tömt allas kameror som var med!!! ;O)

Kommentarer:

1 Mysan:

skriven

Myspys! :) Tack själva! Och tack till Griskissen som gav skäl till sammankomsten! :)

2 Carolina:

skriven

Vilket fint kort på dig och My.Hon är så förbaskat söt den där lilla filuren du har producerat.Kram å hej!

3 Jenny:

skriven

Tack för en trevlig tillställning.

Fina foton!...hoppas se fler snart!!

4 Jenny:

skriven

En massa fina pics ligger nu i min blogg också.. en del omgjorda/mixrade.

Kramen!

Kommentera här: