3

Fotosession

Idag tog vi det lugnt på dagen. Var ner en sväng till centrum för att leta efter vita tajts till Maja....det skall börjas i tid!!
Hittade ett par och slog till på dem. Supergulliga!

På eftermiddagen for vi ut i spenaten för att ta naturbilder på Dopklänning nr 2, den som jag och My hade på våra dop. Maja skall ha en annan Dopklänning på självaste dopdagen, som varenda kotte haft på Henkes sida, där man också broderar in alla bebbars namn på klänningen. Kul tradition! Jag har döpt den klänningen till nr 1.
Martin tog en herrans massa bilder, vilket är ett måste i detta sällskap, ser den ena någorlunda ut på ett kort, då ser den andra ut som ett miffo osv. Men vi fick ihop ett gäng med fina bilder. De flesta bilderna var på My och Maja, men jag tog bara med en av dessa, där man trot eller ej, faktiskt ser hela dopklänningen...vilket kanske var syftet med hela expeditionen, då hon kanske lägger ut några på sin blogg....( så jag inte snor dem menar jag...).
Bilden på Henke och Maja, gick bara inte att vända....ni får vända skärmen i sidled om ni vill se den horisontellt!! Ha Ha

Tack till Martin och My som tog sig tid för detta och tack till den stora modellen Maja, som tröttnade efter ett tag och hellre ville ligga i vagnen......tufft och varmt att vara fotomodell.....

Efter fototjohejjet så åkte vi upp till oss och åt sju sorters mackor med Te, fett gott!

Nu är klockan halvtvå på natten, kanske dax att törna in lite.

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Tack själva! :) När vi kom hem och kollade på bilderna på vår dator var de faktiskt inte så där mörka, trots allt! :) Några är riktigt fina, andra...ja, miffon, som sagt. :)

Jättefina på dig och Majsing.

Pooo

2 Maggan:

skriven

Vilka fina bilder! Och Maja är ju söt som socker! Lycka till med dopet. Hoppas vi ses snart. Krama familjen//Maggan

3 Jenny:

skriven

Superfina bilder. Fina modeller är liksom en förutsättning sKommentera här: