1

Arg som ett bi

Det första jag gjorde imorse var att kolla om "fågel-fan" har varit och klubbat någé mer på balkongen, men jag räknade till 4 kockor igår kväll, och de 4 kockorna låg kvar, de hade inte ökat i antal. Så nu har jag i alla fall jagat bort den över natten!!!
Var ner en sväng till centrum för att köpa allegitabletter, håller på och bli galen. Nää, då får man inte äta en endaste allergitablett när man ammar, så jag får klara mig på näs-och ögondroppar. De har jag använt i en vecka och inte hjälper dem! Förbannat....
Var lite hungrig, så jag gick in på Subway för att inhandla en god macka. Står i kön som de två andra som stog bakom mig. Rätt vad det är börjar killen som tar emot beställningarna att hjälpa dem som står bakom mig, är jag osynlig eller?? Ännu argare.....glider iväg lite snyggt, innan jag börjar gapa okvädes ord till slyngeln i kassan!!
Man är inte riktigt i toppform när man är allegisk, det tar på krafterna som sjutton.
Beger mig hemåt, går förbi ett salladshak på vägen. Glider in och beställer en Ceasarsallad. Kostar 55:-, jag ger henne kortet och när jag skall skriva under på slippen står det 60:- på slippen. Kassörskan talat om för mig att de tar 5:- i avgift vid köp under 100:-. Jag talar snabbt om för henne i god ton att det inte är ok att ta ut bankavgifter.
Salladen kommer till bordet. Ingen parmesan, ingen romansallad....eeehhhh....det här är ingen Ceasarsallad som det står på tavlan att det skall vara. Vart är Romansalladen undra jag lite ilsket? Den är inblandad i salladen säger tjejen på inte riktigt svensk-svenska.....eeehhh....va? Jag ser bara isbergssallad på tallriken. Hon visste uppenbarligen inte hur Romansallad ser ut eller vad det var. Jag lade ner yxan. Parmesanen då? Jag bytte ut den mot feta ost istället säger hon. Nämenfyfan nu börjar jag bli riktigt ilsken, äter samanbitet salladen och går hem, utan att passera GÅ!
Nu ligger Maja och sover gött, och jag skriver av mig ilskan....börjar lugna ner mig.....jag håller mig nog hemma för resten av dagen, en "sån däääär" dag liksom..., men när man redan är trött och slut, så kan det vara det lilla som gör en tokig!!

Kommentarer:

1 Carolina:

skriven

Jag skyller allt på min allergi, men jag tror också att den är orsaken till mitt icke harmoniska tillstånd. Jag käkar tabletter som en dåre, men inte hjälper det nämnvärt, är konstant trött liksom. Håll ut! Kram på er

Kommentera här: