1

Hysterisk bäbis?!?

När Maja vaknade från sin eftermiddagssömn, så var hon ledsen och grining som sjutton. Inget var bra. Jag kände inte igen bäbisen...
Vi bestämde oss för att lägga henne för kvällen. Då blev det ännu värre, hon var helt otröstlig. Det slutade med att vi båda, jag och Henke, fick lägga oss med henne i vår säng och då lugnade hon ner sig. Det här har aldrig hänt förut.

Det kan bero på att hon sovit för lite i två dygn och det här liksom blev kulmen av trötthet. Eller så är det någon form av separations ångest. Tydligen kan bebbar få det kring 8 månaders ålder, när man slutar amma och så. Eller så vaknade hon på fel sida efter middagssömnen helt enkelt. Hysterin behöver nog igentligen ingen närmare analys....men jag är ju som jag är. Analyserar allt, precis allt!

Jag blev lite förvånad bara, då hon alltid är som en solstråle, för det mesta i alla fall. Jag visste knappt att hon kunde bli hysterisk. Jag tror hon får dispens och får sova med oss inatt....;O)

0

Regnblandadsnö

Idag har vi träffat Linda och William. Vi var på Nut-House Cafe och fikade. Jättemysigt att vara på Nut-House när det är kallt ute och mysigt med tända ljus och härlig atmosfär inne.
Sen for jag och Maja till Öppnis och träffade Jenny J och Moa där.
Vi var med på sångstunden, sen var vi tvungna att åka hemmåt. Maja var jätte trött.

En dag till, till ända. Jag tycker måndagen kommer...sen är det torsdag kväll helt plötsligt. Tiden bara försvinner i en rasande takt. I 8 månader har jag varit mammaledig, det känns som om det var igår jag satt på jobbet och stressade som en tok.

Tände ett ljus på mammas grav idag, så det brinner där hela helgen....frågan är om lågan klarar sig i denna blåst?!?

Sekten: Böt ut lunchen mot en chokladkaka på Nut-House....det kanske inte är det de förespråkar...men jag har i alla fall inte ätit mer points än jag får och det är mitt motto. Jag lär ju inte på näringsbrist på en förlorad lunch....;O)
2

Uppsala t/r

Jenny ringde på förmiddagen och undrade om vi ville hänga med till Uppsala. Sagt och gjort.
Tog varsin bil, då det blir sånt krångel med alla barnstolar hit och dit.

Besökte Uppsalas alla Scrapbutiker och tro det eller ej, jag köpte inte en endaste Scrap-pryl.
Tog sen en Super-duper god sallad på ett trevligt Hak. Mysig dag!

Kom hem vid tretiden. Maja har nu sovit ett tag och jag försöker hinna med alla måsten innan hon vaknar igen!

Ikväll kommer "Oskyldigt Dömd" på tv, äntligen, då skall jag njuta! För extra pelasure så skall jag äta morötter och dricka en kopp te utan socker till, frestande som sjutton va??

Första dagen som sekt-medlem - Det går bra.....:O/