0

Dyrt, dyrt, dyrt...

....men en chans för oss att förvärva ett hus, som vi verkligen vill ha....vi fick ett pris av Leif efter värderingen nere hos honom idag.
Nu måste bara banken vara lite snäll mot oss. Eller rättare sagt, vi måste vara snälla mot oss själva och inte sätta oss i en situation som vi inte klarar. Nu funderar vi ett tag, så får vi se hur det blir.....

Fortsättning följer kanske....;O)
6

Inspirations- / fortsättningskurs JUL

Hej!

Om det är någon som är sugen att gå på en Inspirations- kombinerad fortsättningskurs i korttillverkning med Tema Jul, så anmäl dig i "kommentar"-fältet, eller maila mig på martinibianco71@hotmail.com.

Den kommer gå av stapeln antingen söndagen den 12 oktober eller söndagen den 2 november. Vi kör det datum som det blir flest anmälningar till. Skriv vilket datum eller båda datumen som passar dig bäst i anmälningen.

Den förra kursen kostade en 50:- lapp, och jag gick lite back på den. Men det var liksom en provomgång, eftersom jag aldrig haft en kurs förut.
Denna gång kommer att kosta en hundring, 100:- och i priset ingår då fika naturligtvis. ( Normalpris för en kurs är 250:- - 300:-  )

Vi håller till hemma hos mig!

Så här kan några kort komma att se ut ev. ;O), detta är bara exempel, jag har inte valt ut vilka kort vi skall göra ännu :
0

Reklam

Jag bara ville göra reklam för en site som säljer ekologiska danska barnkläder. Helt appropå! ;O)
Greenchild heter den.
De säljer bl.a. Serendipity, som gör otroligt gulliga kläder. Att allt de säljer är ekologiskt gör saken bara ännu bättre.
Jag tycker iochförsig att det är lite smådyrt, så jag passar på när de har Rea. :O)