6

Inspirations- / fortsättningskurs JUL

Hej!

Om det är någon som är sugen att gå på en Inspirations- kombinerad fortsättningskurs i korttillverkning med Tema Jul, så anmäl dig i "kommentar"-fältet, eller maila mig på martinibianco71@hotmail.com.

Den kommer gå av stapeln antingen söndagen den 12 oktober eller söndagen den 2 november. Vi kör det datum som det blir flest anmälningar till. Skriv vilket datum eller båda datumen som passar dig bäst i anmälningen.

Den förra kursen kostade en 50:- lapp, och jag gick lite back på den. Men det var liksom en provomgång, eftersom jag aldrig haft en kurs förut.
Denna gång kommer att kosta en hundring, 100:- och i priset ingår då fika naturligtvis. ( Normalpris för en kurs är 250:- - 300:-  )

Vi håller till hemma hos mig!

Så här kan några kort komma att se ut ev. ;O), detta är bara exempel, jag har inte valt ut vilka kort vi skall göra ännu :

Kommentarer:

1 Carolina:

skriven

Jag anmäler mig här och nu. Jag kan båda datumen! Jag gillar nummer ett, fem, sex och sju mest.

2 Rose-Marie:

skriven

Kan den 12/10, är i Spanien den 2/11....Jag och någon av tjejerna kommer om det blir den 12:e.

/Rose

3 Mysan:

skriven

Jag kan också båda datumen! :) (om det blir plastbrist kan jag kolla på...och fika!)

4 Anna-Karin:

skriven

Hej , jag vill gärna vara med på den, jag kan båda datumen också,( My ,om du tittar på så fikar jag;-))Det var verkligen roligt sist, du e så himla duktig Maria! Kraam

5 Jenny:

skriven

Kommer gärna o fikar sDu.. du är skammligt billig. Se nu till o inte vara så blyg o ta lite mer cash från dina nyfikna gäster!

6 Fatima:

skriven

Hej! Mia.

Jag och Felicia kommer gärna 12/10 // Fatima

Kommentera här: