1

Överaskningspresent?

Klockan 1 minut över tolv inatt så fick jag ett födelsedagskort av Henrik. I kortet låg det pengar och någon form av överaskningsresa?!? Eller rättare sagt ett kort med en förklaring.
Jag skall packa en väska med lite festkläder, lediga kläder och necessär och vara redo och klar på lördagmorgon. Jag vet att jag inte kommer åka själv och att någon form av övernattning är bokad. Sen vet jag inget mer.

Nähänä.

Henrik säger att jag kommer ha kul och jag fick lova att inte ens tänka på hemmet och familjen under detta dygn.

Nähänä.
5

Majas rum

Nu är vimpeln klar och jag tycker den blev fin. Många kanske tycker det är fult och konstigt, men jag tycker det är kul med en liten färgklick i allt det vita. Jag är inte mycket för Nalle Puh bårder direkt.
Vi hängde upp Vimpeln i Majas rum idag och passade även på att borra upp en lång fotoram ( ramen inköptes på en urmysig butik i Gävle för typ 4 år sedan, och kom äntligen till användning. :O) ) med kort på Majas sovstilar.

1

Fika

Idag vaknade jag och Maja sjuka IGEN. Hur är det möjligt?? Vi har varit friska i en vecka och blir förkylda igen. Jag känner mig helt sänkt och Maja hostar, snörvlar, kräks och har sig. Urk!!

Henke och Maja åkte ner på provtagning vid åtta imorse och vi fick några svar direkt. Hon har inget socker i urinen - då kan man utesluta diabetes och hon hade inga tecken på urinvägsinfektion. Blodproverna som togs på Lactos och Glutenintollerans får vi om ett par veckor.

Själv stannade jag hemma för att ta emot Bibbi på förmiddagen. Jag dammsög och bakade en rabarberpaj innan hon kom. Jag har ätit Citodon hela dagen för att kunna låtsas om att jag inte är sjuk.
Bibbi kom och var kvar till på eftermiddagen. Vi tog en promenad innan nästa gäng kom.

Vid sextiden kom Tommy och Agneta, Pappa och Elisabeth, Jenny och Jonas och Jakob. Mycket trevligt att träffa alla och fika en stund. Jag kände att 38 är väl inget att fira direkt, så de som ringde och undrade om de fick komma, fick helt enkelt komma på en liten fika. :O)
Tack till alla som ringt, varit här, smsat, skrivit på Facebok och mailat och Grattat idag.