0

Helgen

Sista dagen på kursen i fredags bara segade sig fram. Vi höll på med skatter och moms, det sista vi gjorde, det var ju så man höll på att storkna av tristess, det enda man ville var att resa på sig och gå, hela tiden. Men till slut var det över. Stressade iväg i 180. Hela resan hem tog längre tid än vanligt, pga lokaltrafiken och köer. Två timmar senare hade jag hämtat upp Maja på dagis. Gick hem och lagade en snabb middag till henne. Henke kom hem och packade ner allt i bilen, så till slut var vi på väg till Åkersberga och båten som skulle ta oss ut i spat.

Tommy och Agneta kom och mötte oss när vi anlände till bryggan. Packade på allt på båten och begav oss iväg. Maja var på helspänn i den nya miljön. Men hon acklimatiserade sig snabbt. Det tov 45 min till Grinda. Hittade en perfekt plats på Grinda bryggan som vi la till vid.

Agneta började fixa lite plock och vi försökte få Maja att sova, vilket var lönlöst, då hon var helt uppspelt över den nya utflykten. Så hon fick vara med och käka lite plock. Hon dippade Aioli och blev väldigt förtjust i det, till Tommys förtjusning. ;O)

Till slut somnade Maja och vi andra slappnade av och drack lite vin. När klockan var halvfyra på morgonen fick jag fart i säng. Herregud, Maja vaknar ju halvsju.

Super härligt att få komma ut i båt och på havet igen. Balsam för själen!
Vi hade en jätte trevlig och mysig kväll.Kommentera här: