Nyårssupén

Vår meny i år kommer Att BESTÅ, integre av oxfilé - Vilken vi är lite trötta på, utan av kyckling.
Till Förrätt blir det räktårta som vi tillagar all denté imorgon.

Till Varmrätt blir det kycklingrullar, potatisgratäng och rödvinsås.
Så här går det till att laga kycklingrullarna:
Först skär vi kycklingfiléerna med Ett snitt, sen fylls de med hackad stark salami, soltorkade tomater, basilika och parmesanost.

Sen rullar man in dem i gladpack, knyter hårda Knutar och kokar dem i Leende vatten.



Sen var det dags för potatisgratängen. Vi körde efter Nigellas Recept.

Maja tröttnade någonstans på mitten och försökte Lägga sig Att vila på första steget på sin tripptrappstol.


Sen kokade vi rödvinsås.


Och som efterrätt kommer det bli Nigellas kolatårta.

Men den var i så många moment, så vi kör lite till ikväll och resten imorgon.

Carolina
2009-12-31 @ 10:38:22

Ha en mysig kväll, så ses vi nästa år. Gott nytt!

Merit
2010-01-09 @ 17:11:22

Det där lät ju supergott. HUr länge ska kycklingen koka?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min vardag i ord och bilder

Jag, en kvinna i medelåldern, mamma och fru

RSS 2.0