2

Lördag

Städning på morgonen, vi var uppe från fem och fick liksom vänta på att klockan skulle bli 10, så vi kunde dammsuga, så var det inte riktigt förr...om man säger så.
Mitt på dagen stack jag iväg till Graven och tände ljus och åkte till ICA och handlade.
Hem, laga mat och sen for Henke med PA ner till Scandic Hotel för att kolla på fotboll. Jag och Maja dukade och fiffade oss.

Gänget kommer vid sex. PAs Malin sluter upp med grabbarna och kommer samtidigt som dem. Sen blir det middag och mys för resten av kvällen.

Så här glad är Maja för att pappan kommit hem och leker med henne:

0

Inatt

Henke kom hem vid elva snåret igår kväll. Då var Maja vaken, vilket Henke blev mycket glad för. Hon vaknade av hosta vid halvelva, så jag tog ner henne, så väntade vi på honom tillsammans.

Maja somnade igen vid tolv, då började vi planera middag för imorgon. Kom i säng vid två inatt. Fem imorse vaknade Maja, man får vara glad för 3 timmars sömn! ;O) Hon hostar och fixar på nätterna och sover oroligt just nu. Övergående får vi hoppas!

2

55 år idag

Idag blir mamma 55 år. Eller rättare sagt skulle ha blivit 55 år. Märkligt men man pratar fortfarande efter nästan 10 år i nutid, som om hjärnan och hjärtat fortfarande inte har förstått.

Gud vad roligt det skulle ha varit att fira denna dag med mamma. Och Maja kunde ha fått Gratta sin mormor, tänk, tänk!
Undra hur mamma hade varit i dag, hur hon hade sett ut och så....gud vad jag saknar henne!
Grattis mamsing på din dag, 31 Janurari!

Var och tände ett ljus hos henne mitt på dagen idag: