0

Shopping

Mitt på dagen idag for vi in till Stan och glodde lite grann. Det var meningen att jag skulle köpa en ny PEAK Hoodie, men det slutade med att jag kom hem med en Lexisngtonblus för halva Hoddiepriset. Så jag gjorde ett sånt där känt kvinligt kap - ni vet när man köper något som är billigare än man tänkt, så har man liksom tjänat på att handla.....
Jag tyckte inte Hoodien var till sin belåtenhet fullt ut för 1100:-, jag gillar den äldre modellen bättre. Så jag får vänta på nästa kollektion från PEAK helt enkelt.

Vi mötte upp Henriks pappa Kjell på ett fik inne på gallerian vid trtiden, han och Henke skall på DN-galan ikväll. De följde mig till bilen i Hötorgsgaraget och där vinkade de av mig och Maja.

Nu ikväll har Maja och jag handlat gott till ikväll, lekt med hennes leksaker lite grann och nu ligger hon och sussar.
Jag skall nu hoppa in i duschen och sen skall jag duka upp "Gott" framför tvn och slappa lite.
Troligtvis lägger jag mig och läser lite senare - bäst att ta vara på stimmet liksom.

Mitt nya Lexington tält ( tält behövs till stora fina kroppar....eehhh....)
1

Ålandet

Igår morse for vi till Kapellskär och tog båten till Åland, för att införskaffa trevligheter till barskåpet och för att bara ha en mysig dag på annan ort. Ha ha.
Båten tog två timmar och en frukostbuffé senare så sen släppte den av oss i Mariehamn och vi åkte direkt in till city och parkerade.
Vi tog en lunch på en båt som ligger nere i hamnen, fikade på en ny byggd äventyrsgolfbana. Promenerade i självaste Mariehamn - som inte är alls stort. Man går igenom det rätt snart.
Vi åkte till campingen och kollade osv.
Vi hade 5 timmar på oss att hinna med allt vi ville och det gjorde vi med råge.

Vädret var kanon hela dagen och solen gassade i 180. Så vi var väldigt nöjda med dagen. Om än lite trötta när vi kom hem.

Vi kom iland på Svenska sidan vid halvåtta på kvällen och Maja somnade i bilen på väg hem. Hon var helt slut.3

Ångest

Ångesten ligger som en dimma kring huvudet. Jag blir inte kvitt den, även fast jag också tycker det skall bli kul att börja jobba igen. Dubbla känslor det där. Jag har varit hemma sedan mitten av februari -08 och nu är det liksom dax att ge sig ut i det vanliga livet igen efter en enormt mysig tid i livet. Konstigt.

3 dagar kvar av mammaledigheten, sen kör det igång.....