5

Sjukbesök o Pass

Imorse stack jag och Maja till Karolinska. Jag hade två sjukbesök att uträtta. 09:00 var det fotvård och 10:00 träffade jag min Diabetes sjuksköterska.
Vi var klara elva, så vi stack till Stinsen Köpcentrum och lekte lite i lekhagen där. Maja hittade en kompis som hon kramades och lekte med.

Sen åkte vi en snabbis förbi vårt Centrum för att kolla en grej. Då såg jag att de byggt en liten lekhage även där. En sån kuddvaderad kvadrat som är rätt stor, som ungarna springer i, tex så är det en film med ballonger som går för tillfället / spelas upp på golvet och när barnen springer över golvet så försvinner ballongerna, i alla fall, så såg Maja en flicka där ( som både liknade Majas kusin Josefin och var i Josefins ålder ) som hon helt enkelt började jaga med utsträckta händer, öppen mun och skrikandes aaaaaaa, hon ville liksom krama flickan och flickan ville inte bli kramad. Maja bara fortsatte, som värsta "stalkern" i säkert 5 minuter. Flickans pappa och jag smålog mot varann....och flickan försökte springa ifrån Maja. Och Maja på ostadiga och vingliga ben jagade henne. Flickan var säkert 3-4 år och Maja är 1 år och 4 mån.
Herre gud, jag har fostrat en "Stalker" av högsta rang. När jag tyckte det räckte så jagade jag ifatt Maja och lurade iväg henne.
Grejjen är den att Maja jagade Josefin likadant här i helgen, men hon ville ju kramas tillbaka, så det gjorde ju inget.

När Henke kom från jobbet så hämtade han upp oss och så åkte vi till Polisen i Sollentuna och köpte ett pass åt Maja. Köpte skriver jag för det kostade 400:- spänn, så det var liksom mer köpte än grejjade ett pass.
Det skall hämtas upp om 5 arb. dagar, så innan dess åker vi inte utomlands.

När vi kom hem monterade vi ihop en hängmatta som vi fått. Det blev kanon, kommer bli många timmars vila i solen på övre terassen.

Kommentarer:

1 Mysan:

skriven

Värsta myspyset! Haha. Maja är galen!

2 Maggan:

skriven

Åh, var har ni köpt/fått tag i den hammocken/hängmattan. Jag har letat efter en sån hur länge som helst. Tell me!! :-) Kram Maggan

3 Carolina:

skriven

Asså vilken härlig unge du har. Hon ser ju störtskön ut på varenda bild.Kram på er!

4 MariaB:

skriven

Maggan: jag tror den är inköpt på: -"Vad hette slaktarn'?" (Lidl), otroligt men sant! ;O)KramMy: Ja, hon är helt galen ungen!Carolina: Tack! Kram till dig också.

5 DIAMANT!:

skriven

Frågestund på min blogg + Veckans Blogg!

Missa inte det!

Alla frågor som ställs kommer att besvaras och ni blir länkade i ett inlägg när jag svarar på frågorna!

Fråga på, svarar på ALLT!

http://diamantmamman.blogg.se

Kommentera här: