0

Kista C

På förmiddagen var vi till Doktorn med Maja. Hon skrev ut Ventolin åt henne, Ventolin är en astmamedicin och är luftvidgande. Det kunde tydligen hjälpa Maja med andningen på nätterna.
Fram till Maja är 2 år, så skall man ha extra koll på henne när hon blir förkyld och hostig. Det är stor risk att barn till föräldrar som har Astma och eller Allergi, får något man kallar för förkylnings-astma när de blir sjuka. Inget farligt och brukar växa bort. De kan behöva lite extra hjälp med andningen bara.

Efter VC, så hämtade vi upp Rose och åkte till Kista C. Vi kollade i affärer och tog en lunch.
Maja och jag kom hem igen vid 16:00, det blev en heldag.

1

Vårdcentralen

Fick en tid till Maja hos Vårdcentralen imorgon. Hon håller på och hostar upp lungorna varenda natt och har hållit på så i en vecka. De på Vårdguiden tyckte vi skulle söka, för att ev. få något som hjälper henne med slemmet....

Så 10:30 imorgon bär det av.

Efter det skall vi hämta upp Rose och åka till Kista och glo lite.

0

Vilse

Idag har jag och Maja lyckats gå vilse två gånger...eehh...
Vi skulle ner till Centrum och så tänkte jag att nu jäklar skall jag lära mig min nya omgivning och satte fart i riktningen mot centrum, rätt in gyttret på en massa olika gångvägar. Jag fick till slut fråga en tant med hund, var jag var och hon ledsagade mig en bit. Rätt som det var stog jag utanför Roses hus. Suck vilken omväg vi gått.
Ner till centrum och uträtta ärenden, sen tog jag nya krafter, med en fullproppad barnvagn och gick nästan samma väg som vi gick ner. Jag kom rätt, men fick för mig att jag skulle gå en omväg och gick bort mig igen.

Jenny ringde och meddelade att det var Scrapträff hos Stella idag, mitt när jag är ute i Nowhere och inte hittar hem. Klockan var då halvsex. Så jag får fråga mig fram igen, för att liksom hitta den snabbaste vägen, och sprang hem, med min astunga barnvagn, sista biten. Mötte i stort sett Henke i trappen.
In, ta en dusch, packa scrapgrejjer och iväg till Stella.
Jenny hade varit jättesnäll och köpt en Sushi med sig till mig.

Kom nu hem för ett par timmar sedan och har setat och skickat mail till alla som vunnit mina auktioner på Tradera här inatt.

Den här dagen blev inte på något sätt, som jag tänkt mig riktigt.

Puh....