0

Solsveda

Imorse, 09:30 sharp, så hämtade jag upp My. Vi stack upp till Runbyskogen och plockade en stor bukett Lillekonvaljer till Mamsing på Mamsingsdagen. Åkte sen förbi Graven med blommorna.

Vid 10 tiden åkte vi till ICA och inhandlade en enkel lunch och sen for vi mot Rosersberg för sol i några timmar.
Henke och Maja kom förbi och överaskade oss med ett litet Hej.
Det var så himla skönt att sola, det är nog en av de bästa saker jag vet. Känna strålarna kittla och värma huden sådär skönt. Nice.

Vi solade till halvtvå, sen begav vi oss hemåt. Jag lämnade av My och for hem. Där bytte Henke och jag av varandra, jag tog över hemtjänsten och han åkte och fiskade.

Nu har jag nattat Maja och sitter här med en svedd kropp, från 2 dagars solning. Kräftan Börje liksom!
Men det är som det ska. Det skall bränna.

2

Vem har snott badstegen?

My, vi kommer ner till Bryggan och ser att de snott vår badplats och badstege. De har liksom byggt en ny brygga på vår badbrygga. Hur har de tänkt det här egentligen? Vart skall vi bada nu???? Hur deppigt som helst!!

0

Rosersbergs slottspark

Idag stack vi till Rosersberg för att sola järnet i ett gäng timmar. Vi kom dit vid elvarycket. Vi hittade en bra plats under ett träd, så det finns lite skugga för Majsing.
Maja blev jätteglad över alla blommor ( maskrosor ) och allt som fanns på ängen. Hon hittade pinnar och avbrutna buskar m.m som hon naturligtvis provsmakade.
Henke fick Maja att sova en stund och passade då på att åka och handla och möta upp Anki m. familj.

Gänget kom tillbaka till parken vid ett. Vi dukade upp en jätte buffé och avnjöd en god lunch. Sen var det lek och upptäcksfärder i skogen som gällde.
Jag fick sola en massa timmar och var mycket nöjd och ilsket röd när vi åkte. Vi stack därifrån vid halvfem. Då var alla nöjda och ganska trötta. En supermysig och trevlig dag i solen. I like!

Nu på kvällen har vi grillat och kollar nu finalen av Robinson.