1

Oxe

Inte nog med att jag är född i Oxen, jag åt en idag också.

På eftermiddagen idag så gick jag och Maja till en lekpark och gungade och åkte lite rutchbana. Barnet behövde lufta lite.
Sen hämtade vi My och Carolina och åkte till Nuthouse för ett mellanmål. Där fick vi mysigaste platsen och fikade och pratade en stund. Sen fick Maja nog och ville riva placet. Vi gjorde några inköp i form av fina krukor och blommor. Sen for vi till mammas grav och tände ljus och lämnade fina blommor. Så det lyser där hela helgen.
Det är så himla mysigt på kyrkogården denna helg.
Maja somnade i bilen på vägen hem och sov sedan i flera timmar, vilket resulterade i att vi hade henne uppe till nio ikväll.

Vår "Candle-light" bestod ikväll av en Tournedo, hasselbacks nissar, konjaksås och stekt vit sparris. Till det drack vi mitt favvo vin, Tommasi ( Från Ammarone ), vi köpte den lilla flaskan på 350 cl för 145:-. Vi njöt hela middagen igenom kan jag säga. Oxe och Tommasi, det kan fasiken inte bli bättre.

Nu är det kaffe och mörk choklad till IDOL.0

Hemma idag

Jaa aa, då var vi hemma idag igen då. Maja hostar som en tok och verkar inte må så bra i magen. Hon äter väldigt dåligt också.
Men vi spittade på VABen. Jag jobbade på morgonen och så löste vi av varandra under fm, så nu är Henke och jobbar liksom.
1

Min goa karl

Jag hämtade Maja efter jobbet idag och Henke stack iväg och gjorde ärenden direkt efter jobbet.
När han kom hem så hade han köpt en present till mig.
Jag fick Dan Browns nya inbundna bok, Den förlorade symbolen. Och till detta fick jag en tillhörande påse med nötcreme. Så jag kan sitta och läsa och äta mitt favvoritgodis.

Tänk att få en present sådär mitt i veckan helt appropå. Jag blev jätteglad!!
Just den boken har jag gått och suktat efter ett bra tag.