4

Efter nagra dagar

Aphett hela tiden.
Typ 31 grader pa land, 29 i havet och 28 i polen. Det svalkar knappt. Solsken exakt hela tiden.
Ok, vi blir lite brannda varje dag. For varje dag agnar man olika mycket attention till olika kroppsdelar pga brannskador, och da glommer man liksom bort resten av kroppen, och sa haller det pa. Men nu borjar alla bli lite smabruna, skont, sa man tal solen lite battre.

Kamala Beach ar helt outstanding. Barnvanligt och perfekt for oss.
Frukostbuffe serveras varje morgon, dar ar det bara att valja och vraka.
Sen fortsatter vi ner till antingen Poolen, 8 st att valja mellan, eller sa gar vi till havet och tar ett par solstolar.
Mitt pa dagen blir det lunch pa nagot litet hak vid beachen, da ats oftast en god soppa i nagon form och en Singha eller tva.
Pa eftermiddagran brukar alla slutas upp vid nagon pol och sedan gar man hem och fiffar sig for att ata middag vid halvatta ca. Tiderna for Maja har rubbats totalt och det forsoker vi kompensera med tva st vilor i vagnen per dag, sa hon orkar med.

Annars sa styr och stallar Maja ratt gott. Hon graver och kralar i sanden som en tok. De leksaker som kusinerna har i handen for tillfallet ar naturligtvis bast. Hon tror hon kan simma redan, och slanger sig handlost i polen, sa vi har fiskat upp henne ett par ganger. Hon borjar antligen hajja att det inte ar skont att vara for lange utan luft. :O)

Poolbaren invigdes idag med en Bloody Mary ofcourse. Captain Morgan for grabbarna. Maja lag och sov i vagnen nar vi hangde i polbaren. Bra timing dar. Bloody Maryn var exakt lika god i +30 som i -15!! :O)

Haromdagen var jag och Anki in till Patong for att shoppa och igar akte jag och Henke in dit igen. Vi hittade ett Shoppingmall som var helt enormt stort. Jag har inte ens sett ett sadant i New York. Sa dar gick vi bananas. Patong med stort P som i "pay nothing" for ett par Converse = Me like!!
Allt i shoppingmallet kostar typ inget, vilket resutlerade i att tom fiskerullarna blev intressanta for karln!

Ikvall har vi varit ute med hela ganget och kakat pa Deng. Pappan och Farfarn blev dessutom lite Deng!! :O)

Nu har vi antligen acklimatiserat oss och lart oss hitta i kvarteren, vilket alltid ar skont.

Har framover blir det marknad och utflykt ut i spat.

Kanske att jag skall prova pa pedikyr, men da vill jag sjutton valja eget naglack. Inga parlomofarger for mig inte!!

Alla mar for ovrigt bra. En har varit magsjuk, en har varit till sjukstugan med tokinfekterade myggbett, annars bra helt enkelt!! :O)

Vi trivs liksom.

Kram pa er

( fortfarande ingen losning pa bildinlaggen, vore kul att fa in en bild eller tva....)

Kommentarer:

1 Linda:

skriven

Åhhhh.... det låter ju helt underbart! Vill också! :o)

2 Mysan:

skriven

Skönt att ni mår prima! Men var försiktiga i solen! Den är farligare än någonsin, och bränner man sig bara inte brännan särskilt längre. På med 30 varje morgon! Och så kan ni avrunda med en 15 sista dagarna så har ni jämnt bruna och snygga hela vägen hem! :)Så härligt att höra Majsingens röst häromdagen och blev inte så lite nyfis av samtalet idag!Längtar efter er!

Poooo

3 Jenny:

skriven

Det där låter ju helt okej faktiskt ;-)

Ha en fortsatt skön vistelse!

4 Merit:

skriven

Åhhh, detta är du väl värd. Tänker på er. Njut!!

Kommentera här: