5

Flygresan

Landade har i Thailand imorse och jag har varit jattekonstig hela dagen. Kanns som om jag varit ute pa jordens langsta battripp och aldrig klivit av i nagon hamn. Det sticker och kittlar i huden liksom och jag mar latt illa, jag ar bara sa trott.
Har inte sovit pa tva dygn. Natten innan vi skulle aka, sa blev Maja sjuk igen och holl oss vakna hela natten.

Sen sjalva resan, helt utan somn. Maja lag och sov vid mina fotter i 3 timmar, sa jag kunde inte koppla av. Dessutom kraktes hon ner sig tva ganger. Great liksom.

Hela dagen idag har varit ett vakum, men anda jattemysigt. Alla somnar nog valdigt tidigt ikvall.

Vi landade i ett Thailand med solsken och 30 grader. Det ar kokhett har. Skont som sjutton.
Majas forsta kommentar nar vi landade och satt oss pa bussen var, uckan fragetecken. Hon undrade hur vi skulle kunna aka pulka utan sno typ....det var hennes bekymmer liksom.

( Jag anvander mig av internet pa hotellet och det gar inte att ladda bilder harifran, da datorn ar inlast. Hmmm...Hur skall jag kommar forbi det har....)

Kommentarer:

1 Merit:

skriven

Oj, jag tänkte på dig typ hela dagen igår.. kl 12 tänkta jag..nu tar Maria första groggen innan resan. Fy stackars dig (om man nu kan säga så när du är på sem i värmen). Hoppas att du har sovit nu och att du får njuta...hoppas även att lilla gumman mår bättre såklart..

2 Rose-Marie:

skriven

Vad tråkigt att Maja blev sjuk lagom till avresan....hoppas att hon kryar på sig snart så ni kan njuta av semestern till 100%. Ta´t lugnt i värmen nu och sola förståndigt;-)Kramizar Rose3 Mysan:

skriven

Skönt att höra att ni är framme i värmen! :) Synd på sömnlös och kräkfylld nedresa! Men det är nu ni ska njuta! STOR KRAM! Saknar er redan!

4 Anna Sandqvist:

skriven

Kul att du är framme och att det är varmt och skönt. Hoppas docj´k att Er dotter kryar på sig. Tänkte på dig i lördags. Hoppas Ni har bra bra och vi höresKram Anna

5 Jenny:

skriven

Oj vad trist att Maja inte mått bra nu. Och att du känt dig konstig. Hoppas det vänder och att ni hinner njuta av resan nu och koppla av och bara vara!

Kommentera här: