0

Midsommardagen

20100626:
Maja vaknade som vanligt halvsju, Henke tog första passet och så böt vi av varandra och jag tog andra passet och Djurgårdarn passade på att sova i hamocken...


Det vankades god frukost på altanen.
Barnen var i full gång igen.
De vuxna hade mer eller mindre ont i huvudet, men det återställdes snabbt med en öl till sillunchen. Sen var det igång igen.
Det ungefär som en Midsommarafton i repris.
Dock hade några människor lämnat fältet, men det verkade inte göra något för det var partaj igen...;O)
Det badades.
Det spelades kubb.
Det sköts raketer.
Det grillades middag.
Jag orkade inte med en natt till, så man kan säga att jag smet från Festen vid nio med Maja. Vi la oss och sov till sju på morgonen.


20100627:
Majsing och jag satte oss ute på gräsmattan sju på morgonen och såg solen gå upp. Vackert som sjutton. Resten av gänget vaknade vid nio ca, då var det frukost och mys i solen. När jag bytte blöja på Maja, så hade hon fått en fästing på baksidan av låret. Jag fick panik, eftersom jag hatar dessa läbbiga kryp, men jag lyckades ta mig till sans och slet rätt och slätt bort den. Den satt fast som sjutton.

Några åkte hem tidigt på dan och vi var kvar ett tag och plockade i ordning lite och åkte hem vid tretiden på eftermiddagen.
Kom hem till Väsby vid fyra och har sedan dess oljat ett bord, tvättat ett gäng tvättmaskiner, ätit en pizza och varit på fästingjakt. Inga fynd hittade. Skönt!

En helt otroligt rolig och mysig midsommar, stort tack till alla arrangörer och medverkande och tur med vädret hade vi!

Kommentera här: