2

Mors dag

Maja och Henke bjöd på jättgod frukost på Mammans dag. Jag fick en Peak Hoodie och jättefina rosor av min gulliga familj.
Och dagen fotsatte i mysets tecken.

Efter frukost svidade om och hämtade upp My för att sätta en blomma på mammas grav.
Sen stack vi till olika place som säljer solsängar och buskar.
På Rosersbergs villa och fritid hittade vi solsängen vi är ute efter, men när vi kom till plantagen hittade vi en ännu bättre, så det blir nog ett solsängsköp så småningom.

Sen stack vi till Sigtuna och promenerade och tog en glass i solen. Hur mysigt som helst.
Som avslut på dagens flänga runt, så åkte vi till Bålsta för att lämna över blommor till Henkes mamma. Tyvärr så jobbade Henkes mamsing, men pappsen bjöd på god macka och kaffe på altanen. Maja satt och sov i sin vagn i skuggan. På hemvägen stannade vi till på Ingegerds jobb och sa Hej.

Kom hem vid middagstid och nu har vi ätit och nattat barn. Om en stund blir det nog häng i soffan och en tidigt sängläggning för mig.
 
2

Melodifestival

Maja vaknade 06:22, fyfasen vad tungt det var att gå upp. Jag somnade nog inte förräns efter fyra inatt. Det är segt att sitta uppe sådär länge...hua...tur att det inte är så ofta.

Vid nio kom Henke upp, då provade jag att sova en stund, men det gick inte, så vid tio satt vi och åt frukost och vid elva stog vi och städade halva huset.

På eftermiddagen passade hela familjen på att sova ett par timmar när Maja skulle vila. Vi behövde verkligen det om vi skulle orka med kvällen.

Sent på eftermiddagen åkte Henke iväg och handlade och jag påbörjade kvällens middag.
My och Martin kom vid sex, då käkade vi  och huvudsyftet med kvällen var väl egentligen att kolla på Melodifestivalen, men eftersom Anna inte kom med, så räckte det med att lyssna lite i bakgrunden.

My och Martin åkte hem vid tio ca. Då satt Henke och jag och tittade på de sista tävlandena, när röstningen körde igång gick vi och la oss. Det hela blev ju helt ointressant när 12:orna började hagla över Tyskland.
Och vi behövde sova ikapp lite.....

0

Creme Bryleé

Dagis hade stängt i fredags. Jag jobbade och Henke och Maja var inne på Barnens dag i Kulturhuset med Tomas och William hela dagen. De hade haft superkul. Maja var helt slut när de kom hem. 
På hemvägen från staden, så stannade de på Persys kött i Norrviken. Henke köpte några riktigt goda grillbitar av olika de slag. Så till middag blev det en riktigt god Grill-Nisse. Vi avslutade middagen med en Creme bryleé.
När klockan var elva slängde vi på kaffepannnan och tänkte ta fram ett spel, då får Henke ett sms från PA.
Så det slutade med att PA tog en taxi till oss och vid halvett satt vi och spelade RISK. Vid tre hade jag fått nog och vid halvsex på morgonen kom Henke och lag sig. Då hade PA precis tagit en taxi hemöver.