1

4 små saker

4 små goa saker som under min viktminsking varit riktigt goa vänner, är:

Coca-Cola Zero - Ibland, när det värsta sötsuget sätter in
Hela Saltgurkor - Uppschoppade - bara att stoppa i munnen liksom
Morötter och dipp, ibland på kvällskvisten
Riskakor - Räddningen på jobbet, när suget kommer slungandes

Tack snälla ni!
0

Sabotage?

Någon gång i helgen fick jag en rätt kraftig punktering på vår SAAB, vilket jag inte noterade. När vi kom ut i vårt garage på söndag em, så fanns det ingen luft i det högra bakdäcket. Så nu i början av veckan har vi hållit på och strulat med bilfirmor m.m. Vi behövde någon som kan få bort en sönderdkavd låsmutter och sen fixa punkan. Vi fick inte loss låsmuttern själva, då den var trasig, annars hade det ju naturligtvis inte varit några problem.

SAAB i kungsängen hade en tid imorse, så i gryningen åkte hela familjen till Kungsängen för att lämna den ena bilen och sen köra med den andra bilen till Väsby för att lämna Maja på dagis och mej vid tåget. Henke kom naturligtvis sent till jobbet. Jag med för den delen.

Vi känner att allt jämt skall jäklas för oss. Alla våra vardagliga missöden förstoras alltid i kubik. Inget får gå smidigt liksom, som att tex byta ett helt vanligt däck på en bil. SUCK.

När SAAB ringde i em, så meddelade de att det satt en skruv i vardera bakdäck. De hade kollat vänster bakdäck också, eftersom det var halvdåligt med luft där med ( vilket vi också noterat, men koncentrerade oss mest på det som var platt för tillfället...), så förmodligen är det någon dåre som tryckt in en skruv i vardera bakdäck på vår bil. Sabotage förmodligen. Trist som attan. Vem f-n är det som håller på med sånt??
Det verkar ju högst otroligt att man exakt samtidigt får en skruv i båda däcken??

1.600:- fattigare för att någon annan roar sig med sånt här! Roligare kan man ju ha det.
0

Pippi gånger 22

Pippi Långstrump är Majas stora Idol i livet. Härligt vid 2,5 års ålder att ha någon att se upp till! ;O)
Idag har vi tittat på "Pippi på rymmen" ungefär ensådär 22 gånger. Så när dottern deklarerade på eftermiddagen att hon ville titta på Mamma Mu och Kråkan, då jublade Mamman. Jag gillar Mamma Mu och kråkan skarpt. ;O)
Mycket roligare än gamla 70-tals Pippisar.

Maja är nog på väg in i 3 års krisen. Hon är stöddig, hon tar sig ton, hon medelar sitt ogillande högt och tydligt, hon testar oss exakt hela tiden, hon provocerar, jag ni vet, man håller på och bli tokig. Och jag hajjar att det här bara är början på 26 härliga år framöver! Haha.

Nu ligger Maja i soffan och snarkar. Jag nattade henne i sin säng, men det tog bara en halvtimme, så hade hon hostattacker så att hon vaknade och hulkade. Ingen Puke tack och lov. Hon hostar i stort sett hela tiden på natten.
Hon fick komma med ner i soffan, medans vi tittade på idol, så man har lite koll på hostandet liksom.