0

Sabotage?

Någon gång i helgen fick jag en rätt kraftig punktering på vår SAAB, vilket jag inte noterade. När vi kom ut i vårt garage på söndag em, så fanns det ingen luft i det högra bakdäcket. Så nu i början av veckan har vi hållit på och strulat med bilfirmor m.m. Vi behövde någon som kan få bort en sönderdkavd låsmutter och sen fixa punkan. Vi fick inte loss låsmuttern själva, då den var trasig, annars hade det ju naturligtvis inte varit några problem.

SAAB i kungsängen hade en tid imorse, så i gryningen åkte hela familjen till Kungsängen för att lämna den ena bilen och sen köra med den andra bilen till Väsby för att lämna Maja på dagis och mej vid tåget. Henke kom naturligtvis sent till jobbet. Jag med för den delen.

Vi känner att allt jämt skall jäklas för oss. Alla våra vardagliga missöden förstoras alltid i kubik. Inget får gå smidigt liksom, som att tex byta ett helt vanligt däck på en bil. SUCK.

När SAAB ringde i em, så meddelade de att det satt en skruv i vardera bakdäck. De hade kollat vänster bakdäck också, eftersom det var halvdåligt med luft där med ( vilket vi också noterat, men koncentrerade oss mest på det som var platt för tillfället...), så förmodligen är det någon dåre som tryckt in en skruv i vardera bakdäck på vår bil. Sabotage förmodligen. Trist som attan. Vem f-n är det som håller på med sånt??
Det verkar ju högst otroligt att man exakt samtidigt får en skruv i båda däcken??

1.600:- fattigare för att någon annan roar sig med sånt här! Roligare kan man ju ha det.

Kommentera här: