0

Nya köksluckor?

Gårdagen handlade om fix och ärenden.
Henke fick sova ut, eftersom han varit på fest och kom hem vid tre på natten.
Vid elva stack vi ned på Centrum, Henke hade en tid hos optikern. Han hade brytningsfel och synfel, så glasögon beställdes.

Sen stack vi mot vårt kvarter igen, där en granne hade en leverantör från Smålandskök på besök för visning av köksluckor. Vi bokade in honom på besök ikväll, då han tar med sig ännu fler luckor för visning, brochyrer och ev. en offert. Våran plan var verkligen inte att köpa köksluckor i dagsläget, men ja ja, ett besök kan ju inte skada. ;O)
Och som vanligt är jag och Henke milsvidder från varandra i tanken. Henke vill ha vita högblanka skåpluckor och jag vill ha vitbetsade "typ" plank som skåpluckor, åt det lantliga hållet liksom.

Sen var vi en sväng förbi Kista och hämtade ett SIM-kort till min nya telefon, de glömde ge mig ett i lördags när jag var i 3 Butiken. Så kvällen ägnades åt att lägga in kontakter, fylla telefonen med musik och bilder osv.
En härlig kväll i teknikens tecken med andra ord. ;O)
1

Mys i soffan

Nu har vi varit en stund hos Tommy och Agneta. Henke blev kvar där och Hänger med till Surras fest, eftersom Maja fortfarande är hostig, så åkte vi hem.
Vi stannade på ICA på hemvägen och köpte lite gott. Maja valde en ask med vindruvor och jag valde en liten bit Gryuereost.

Nu skall vi sätta oss i soffan och gosa och titta på Tv. Maja somnar säkert vilken minut som helst, hon är helt slut.
0

IPhone4

Idag har vi slipat trappen, shit vilket jobb det är. Det kommer ta sin lilla tid. Vi är på G i alla fall.

På eftermiddagen åkte vi till Kista C, för att besöka 3Store och förnya mitt mobilabonemang. Jag fick mig då en aldeles ny Iphone4 32GB. Den ligger nu på laddning och imorgon skall jag fylla den med ljuvligheter som bilder och musik.
Jag köpte till en porrig animalisk pjamas till den också, se nedan. ;O) 

Nu skall vi hem till Agneta och Tommy för att umgås lite och sen skall gänget till Surra på fest. Jag och Maja åker hem och har myskväll härhemma.