0

Trodde det var över

Jag hade i min vildaste fantasi trott att jag skulle kunna ta flex imorgon och vara helt ledig. Jag hade jobbat ikapp, hunnit med allt, fixat och trixat, men så ringer en kund och vill ha en extra lev. betalning. Och den kan bara göras från kontoret. Så det är bara att åka in imorgon och ta tjuren vid hornen liksom. Semestern får börja imorgonkväll helt enkelt. :O) 
0

Adopterat skor

Idag på jobbet så gick en av mina kollegor omkring med en påse med ett par skor i och ropade i landskapet. Jag var så koncentrerad på det jag gjorde, så jag hörde knappt. Men hon kom närmre och närmre och fick liksom ingen napp av någon, typ alla hade för små och för stora fötter. Till slut stod hon vid min plats och undrade om jag hade 38? Jepp. Jag langade på mig skorna och de satt som en smäck. Varsågod sa hon och gick. Typ slit dem med hälsan.
Jag fick alltså ett par hur fina skor som helst. Rosa skinnpjuck med kilklack på 10 cm och öppna fram.
Jag gick hem glad från jobbet. En bra dag liksom.
0

Smörslunga

Igår kväll var Henke och Martin ute å fiskade. De fick ett gäng abborrar i fina storlekar, så Henke kom hem med 7 stycken. Han skinnande av dem, rensade bort allt kolijox och grovsaltade dem. Så idag har vi smörslungat dem och gjort mos med hackad gräslök i till. Hur gott som helst. Maja uttryckte sig igen: -Pappa, det här var det bästa!! Luckung och borre e gott pappa!!