0

Bryan Ferry

Igår var vi på Cirkus och kollade på Bryan Ferry. Och jag blev ännu mer såld. Vilken Man!!
Han var rolig, humoristisk, ödmjuk, charmig och rockade loss som bara den. Hans musik och hans musiker var helt suveräna. Massor av instument i alla de fromer och gitarrsolona bara flödade. Jag satt och log hela konserten igenom. Saxofonisten gick inte heller av för hackor! Henke gick också nöjd och överaskad därifrån. En riktigt mysig och kul kväll!

Stort tack till er som gav mig denna upplevelse i födelsedagspresent!!
1

Mors dag

På söndagsmorgonen kunde vi sova ut. Skönt. Vi vaknade vid halvnio, käkade frukost och satte på en film, det kändes lite som förr. :O)

Vi skulle ha hämtat Maja tidigt, men My fick ett avhopp på jobbet och kunde vara ledig, så Maja och My kom med tåget till Väsby vid elva. Jag hämtade upp dem och så åkte vi till Nut House Cafe och fikade.
Sen köpte vi blommor och åkte till Mammas grav.

My tog tåget hem vid tvåtiden och Maja somnade i bilen på vägen hem.
Medans Maja sov, så planterade jag blommor på altanen och städade av lägenheten lite grann.
0

Jennys trädgårdsfest

Maja sov till åtta på lördagsmorgonen, helt otroligt, det har typ inte hänt på år och dar. Vi åt god frukost ihop och sedan packade vi ihop oss och for mot Söder. Maja överlämnades till My, de skulle picnicka och kolla på Maraton. Själva så åkte vi hem och kollade på en film, duschade och stack mot Riala i Roslagen för att gå på Jennys 40 års skiva i Trädgården.

Jenny och Jonas hade gjort det otorligt fin i sin trädgård, med partytält, långbord och annat fiffigt.

Det körde igång direkt med en tipsrunda och fördrink. Sen bjöds det på Buffé och avslutades med kaffe och avec. Kvällen var jätte trevlig och mysig och det var skönt att vara ute i naturen, me like.

Vid tolv körde vi hemmåt. Henke körde och Fatima å Rose med karlar åkte med.