0

Litet party

Lena fyller år under helgen, så vi var bjudna till henne på party igår.
Maja var med, då vi inte hade någon barnvakt.
Innan partyt så sågs vi på en "stänkare" hos Tommy och Agneta, de bor nästan granne med Lena.
Lena bjöd på mat och trevligt sällskap. Maja kroknade ihop vid halvåtta, så hon och jag åkte hem. Jag körde.
Hon somnade på soffan efter välling och tandborstning och jag tittade på Så mycket bättre, och det kommer nog bli en kanon säsong. Det programmet tycker jag är skitbra! Så jag mös i soffan hela kvällen. Henke stannade kvar på partyt medn kom hem vid halvtolv. Vi vred tillbaka klockan innan vi lade oss, så man kan säga att vi somnade vid elva. :O)
0

Lavendeldrömmar

Nu på morgonen har jag och Maja bakat Lavendeldrömmar.
Vi får My och Carolina på besök vid lunch. De efterfrågade en liten pysselsöndag, så vi fick ihop en till idag. Så om en stund skall jag  börja bära ner pyssel, papper, stämplar m.m. Till fikat i em blir det alltså lavendeldrömmar.
De blev riktigt fina, dock lite kompakta. Jag hade velat ha dem lite mer fluffiga och ostrukturerade. Jag tror jag rullade bollarna för hårt, de skall nog bara geggas ihop.0

Årets glögg

Blossas glögg för 2011 är tydligen satt för länge sedan, dör den finns redan att köpa på systemet, och vi kunde naturligtvis inte hålla oss, vi var tvungna att prova.
En flaska inköptes igår och korken skruvades av och jag halsade en klunk i ett svep och den smakar som......jag vet itne riktigt. God i alla fall. Den heter Arabica, så jag gissar att det är någon form av kakao eller kaffeböna. Det lutar mer åt Kakao, för jag vill minnas att jag lästa att årets glögg skulle innehålla choklad. Men en distinkt chokladsmak var det inte.När jag läste om detta, så ville jag också annama chokladsmaken, så jag köpte en 86% chokladkaka och rev ner i min egen glögg när jag satte den förra helgen. Efter en vecka så här, så ångrar jag mig. Chokladrivet har lagt sig överst som en sörjig gegga och vill inte beblanda sig med själva glöggen. Hmmmm....tänk om hela skiten härsknar. Jag hade en ide om att jag skulle försöka dra med en sil överst och få bort lite av geggan.....i alla fall så måste jag köpa en sån där bärsil och sila hela skiten när vi skall tappa upp den.

"Min 2011 års glögg"