0

Årets glögg

Blossas glögg för 2011 är tydligen satt för länge sedan, dör den finns redan att köpa på systemet, och vi kunde naturligtvis inte hålla oss, vi var tvungna att prova.
En flaska inköptes igår och korken skruvades av och jag halsade en klunk i ett svep och den smakar som......jag vet itne riktigt. God i alla fall. Den heter Arabica, så jag gissar att det är någon form av kakao eller kaffeböna. Det lutar mer åt Kakao, för jag vill minnas att jag lästa att årets glögg skulle innehålla choklad. Men en distinkt chokladsmak var det inte.



När jag läste om detta, så ville jag också annama chokladsmaken, så jag köpte en 86% chokladkaka och rev ner i min egen glögg när jag satte den förra helgen. Efter en vecka så här, så ångrar jag mig. Chokladrivet har lagt sig överst som en sörjig gegga och vill inte beblanda sig med själva glöggen. Hmmmm....tänk om hela skiten härsknar. Jag hade en ide om att jag skulle försöka dra med en sil överst och få bort lite av geggan.....i alla fall så måste jag köpa en sån där bärsil och sila hela skiten när vi skall tappa upp den.

"Min 2011 års glögg"

Kommentera här: