0

Härlig fredag

Ikväll är Henke på kundjippo med jobbet.
Jag hämtade Maja från dagis, sen for vi och handlade lite fredagsmys mat och gott.
Åkte hem och åt middag och medans jag plockade av bordet hann Maja somna sittandes i soffan. Jag väckte upp henne, hon fick lite lalla, borsta tänderna och sen var det skjuts i säng för liten peng.

Så nu fick lag lite tid till att blogga. Åtta börjar Idol, sen går nog jag me doch lägger mig.
Imorgon är det 40 års skiva. Tima och Görans. Kul!

Paketet är inslaget, kortet har Jenny fixat. Skönt!
0

SJ

Det är inte bara SL som strular. I onsdags när vi for mot Kalmar. Så började det ganska omg. att strula. En elkabel hade gått av mellan Tranås och Nässjö, så på den biten fick vi gå av X2000 tåget och packa in oss i bussar, för att sedan hoppa på ett annat tåg. Vi åkte en bit till, sen var det byte i Alvesta. 3 timmar försent klev vi av i Kalmar. Omg. till Hotellet, åt en snabbis på SUBWAY. Kollade på IDOL och somnade in ovaggad.

På torsdagen var vi på kurs från 7:45 till 17:00. Sen taxi till tåget igen. Efter byten och åka i 40 kilometer långa sträckor, så var vi till slut i Stockholm vid 23:00. 50 minuter försenade.
Henke skulle hämta mig, men blev ståendes på Klara Strand leden i en lång stund. Vi var hemma vid tolv på torsdagskvällen. Jag somnade direkt, helt slut.

Jäkla SJ.
Nästa gång blir det tåg, prisskillnaden kontra förseningar, kan omöjligt bli billigare för företaget!!!
1

Tre B

Bak: Jag och Maja bakade en sockerkaka mellan febertopparna.


Botanisering: Klippte sönder Majas pool och slängde den. Slängde gamla utslitna barnmöbler från altanen. Kokade kaffe till nybakta kakan. M.m.


Bad, innan "bed":