1

OnePiece

Varje vår och höst får man sig en aha upplevelse. Barnet växer! Och det mycket!
Nu var alla tajts och andra brallor för korta, igen. Så jag gav mig ut på nätet och surfade runt. Hittade ett gäng fina tajts på Oiidesign.se och en OnePiece-Geggamoja från Nelly.se.
Nu kommer det ett gäng myskläder som passar. Känner mig nöjd!
0

Första arbetsdagen

Imorse for vi iväg till dagis och lämnade Maja, sen bar resan mot Väsby. Henke släppte av mig i garaget i Infra City och så trampade jag in på jobbet. Första dagen på 8 veckor, för att faktiskt vara exakt.
Det kändes kul att vara tillbaka igen. Kollegorna hade hängt upp post-it lappar över hela min skärm med gulliga meddelanden. Typ "Välkommen tillbaka Solstråle". Det värmde!
 
Dagen började med att min skärm hade lagt av, när jag väl kom igång, så hade jag över 200 mail som jag inte kunnat ta tag i hemifrån. Så det var bara börja jobba!
 
Idag for Henke till Prag, så jag tog hans bil ( eftersom den har automatlåda, manuell kan jag inte köra ännu ) hem och hämtade Maja. Hennes första lååånga dag på dagis på länge också. Hon somnade helt utmattad vid halvsju, efter att ha plockat av plommonträdet ett gäng med plommon med Ammon.
 
Själv har jag ikväll kollat vinteroveraller till Maja på nätet och nu sitter jag klistrad framför Robinson.
Helt slut efter en arbetsdag. haha.
 
0

Lördag och söndag

Mitt på dagen gick vi över till ett nyinflyttat par i huset bredvid Ammon och Affan, de har en dotter i Majas ålder. Vi träffades häromdagen och bestämde att vi skulle ses på lördagen. Dottern går dessutom också på Majas nya dagis.
Vi tog barnen med oss ut på en lätt promenad, då jag fortfarande har svårt att gå långt. Vi stannade till vid ett dagis i närheten och barnen lekte i ett par timmar.
Under em sprang barnen mellan vårt och deras hus och höll på. Det åts glass och lektes.
 
Henke kom hem vid tretiden, då var det dusch och fiff som var på shcemat. Vid halvfem begav vi oss mot Väsby och Frantzs Casa. Eftersom T och A är på landet, så kan vi låna deras sängar och lägenhet. Mycket snällt. Frukost hade köpt också. Rena rama hotellservicen!
 
Vid sextiden begav vi oss mot Lisa och Uffe på kräftskiva. Det var många människor som kom, ca 15 st.
Det åts gott, dracks gott och sjöngs vilt. Det lektes lekar och det snackades högt och lågt, en mycket rolig och trevlig kväll.
 
Vi tog en Taxi mot T och As lya vid två på natten.
 
På söndagen var det lugnt. Vi åkte mot Bålsta och kom hem till en glad Majsing. På eftermiddagen lekte Maja och grannflickan.
 
När Maja somnat satte vi på en film, som vi båda somnade till i olika omgångar. Vi får helt enkelt se om filmen vid tillfälle.