0

Lördag och söndag

Mitt på dagen gick vi över till ett nyinflyttat par i huset bredvid Ammon och Affan, de har en dotter i Majas ålder. Vi träffades häromdagen och bestämde att vi skulle ses på lördagen. Dottern går dessutom också på Majas nya dagis.
Vi tog barnen med oss ut på en lätt promenad, då jag fortfarande har svårt att gå långt. Vi stannade till vid ett dagis i närheten och barnen lekte i ett par timmar.
Under em sprang barnen mellan vårt och deras hus och höll på. Det åts glass och lektes.
 
Henke kom hem vid tretiden, då var det dusch och fiff som var på shcemat. Vid halvfem begav vi oss mot Väsby och Frantzs Casa. Eftersom T och A är på landet, så kan vi låna deras sängar och lägenhet. Mycket snällt. Frukost hade köpt också. Rena rama hotellservicen!
 
Vid sextiden begav vi oss mot Lisa och Uffe på kräftskiva. Det var många människor som kom, ca 15 st.
Det åts gott, dracks gott och sjöngs vilt. Det lektes lekar och det snackades högt och lågt, en mycket rolig och trevlig kväll.
 
Vi tog en Taxi mot T och As lya vid två på natten.
 
På söndagen var det lugnt. Vi åkte mot Bålsta och kom hem till en glad Majsing. På eftermiddagen lekte Maja och grannflickan.
 
När Maja somnat satte vi på en film, som vi båda somnade till i olika omgångar. Vi får helt enkelt se om filmen vid tillfälle.

Kommentera här: