0

Svärburk

I förrigår införde Maja en svärburk, där det skall bötas 1:- för varje svordom alla uttalar.
Hon har nämligen varit som en "Rektor" på svordomar den senaste tiden, men nu kanske vi alla skärper till oss med talet!
 
0

3 veckor

Igår kom sjukintyget från Norrtälje Akut, där det står att jag troligtvis bara behöver ha gipset i 3 veckor och är sjukskriven i 3 veckor. Tjoohoo! Vill gärna få gipset borttaget så snabbt det går!
 
Mina tår har blivit lila nu när svullnaden gått ner, undra hur foten ser ut inne i gipset......
Jag struttar runt här  så gott det går, kryper upp och ner för trappor och är en allmän börda för familjen, inte så kul. Henrik får slita som en örn för tillfället med allt. Tvätta kläder, laga mat, bada och lägga barn, flytta mina grejjer hit och dit, hjälpa mig med att komma i och ur dusch, bädda rent, jag i stort sett allt fixar han.
Men det är sånt man får stå ut med när man av misstag skadat sin sambo?? ;O)
 
0

Olycksfallsförsäkring

Idag hade jag som mission att ringa Länsförsäkringar och kolla om våra autogiron fungerar som de skall.
När jag sitter där med luren i handen och får en massa val att välja på så hamnade jag istället på Olycksfall för privatperson. Hade inte haft en tanke på att ringa försäkringsbolaget och anmäla min skada.
 
Vi hade bra olycksfallsförsäkringar, vilket skulle gynna mig sa handläggaren. Sen när jag berättade vad som hänt, så sa hon att det där är ju en Trafikolycka, så det skulle gynna mig ännu mer. Ja ha, tackar som frågar.
 
I slutändan kommer det bli så att det är bilens försäkringsbolag som kommer ta alla mina kostnader i första läget.
Nu skall det fyllas i blanketter och skickas sjukintyg och kvitton åt både höger och vänster, men det har jag ju tid med i nuläget! ;O)