0

Cancergalan

Ja ja, då sitter man nedsjunken i soffan i år igen och bölar till cancergalan.
Men mellan tårarna har jag skänkt en och annan hundring och ringt på bilen 10 gånger. Men min vinst är nog att jag, för mig vetandes, inte har bröstcancer i dagsläget. Den bästa vinsten!

0

Diverse

Henke är ute och reser, så jag och Maja rår oss själva i några dagar nu. Det blir lite stressigt att både hämta och lämna på dagis med restider och så och sen fara hem och laga mat och bada barnet, sen är det sovdags för Maja, så man hinner liksom inte så mycket annat. Jag funderar mer och mer på att se mig om efter ett jobb närmre Bålsta. Vi får se.
 
Imorgon drar rapporteringarna på jobbet igång, då laddar jag med gympaskor och vässar armbågarna - man måster vara först till skrivarn i flera dagar. Det ger Bra motion också!! Man måste se lite positivt på stressdagarna ;O).
 
Nu är det lite mer än 6 veckor till vi flyttar. Åååhhh låt det gå fort.
Henke har varit ute till Krägga och kollat ett par gånger senaste veckan och grannens hur står där fint. Dock inte inflyttade, men i alla fall! AVIS!! 
0

Härligt

Idag kom vi hem från en super härlig helg med Tommy och Agneta i Grovstanäs.
Vi hade världens bästa höstväder. Vi besökte Linneladan. Vi eldade löv och rötter. Vi gjorde i ordning en Pump-Gubbe. Vi har ätit otroligt god mat hela helgen. Det har verkligen varit mysigt och trevligt.