0

SUNE

Idag blev det vabb, Maja är risig.
Det enda hon gjort idag är att ha tittat på " Sune i Grekland" 5 gånger. Hon är helt frälst i den och njuter varenda gång hon ser den!
0

Den stora städ torsdagen

Jaha ja, Henke är borta när den stora städtorsdagen infinner sig. Det gäller att planera bra vett ja.
Jag har i alla fall kört det stora städ racet idag och imorgon blir det det stora handlings racet, sen kan man ta helg.
 
Maja blev lite hängig ikväll och började hosta så där ilsket igen. Men man vet aldrig, ibland har hon den där hostan i några dagar utan att det blir värre än så,  vi får se vad morgondagen har i sin mun liksom.
 
Henke kommer hem från Köpenhamn i morgon kväll, ska bli kul att sen igen.  Så det blir lite fredagsmys med LCHF paj, som jag skall försöka laga till för första gången. Kokosmjöl, mandelmjöl och fiberhusk - Låter skitgott va??
 
Well, well.
 
På lördag skall hela familhen klippa sig. Ska bli ur skönt.
0

Repa i rutan

Vi har lyckats repa och göra en liten buckla i vårt kylskåp. Vi har råkat tappa en gryta i vasken, så det uppstod en buckla även där.
Notera att vi bott här i 4 månader ganska precis.
Om man då tittar lite snabbt in i framtiden, så borde vi ha rivit hela huset inom en 10 års period.
IIIIIIIiiiiiiiingeeeeeet koooooooonstiiiiiiigt aaaaaaaaalls!
 
Sen att jag dessutom häromdagen fick ett jätte stenskott i framrutan på Henkes bil, så hela skiten sprack, käns ju också jäääätte kul!
Ni som åker på E18 sådär någon gång, in mot stan och kör på vid Krägga påfarten, vet att det är stora jack, eller man skall nog kalla det hål i asfalten mellan Bålsta påfarterna. Där körde en sån där stor pick upp aktig histora percis framför mig och skvätte upp en stor asfaltsbit mitt i rutan vid ett at de stora hålen.
Tack för kaffet liksom!
 
Det går bra nu!