0

Grannsämja

I veckan gick en granne runt till alla andra nybyggar-grannar på streatan och undra om han fick bjuda på en drink på fredagskvällen. Det fick han gärna!

Så igår gick vi dit och hade det utomordentligt trevligt fram till nio. Det bjöds på alla olika sorters vin, drinkar, snittar och annat gott. Barnen fick också massa smarr, de hade verkligen tänkt på allt! Hur mysig kväll som helst!

0

Mögligt ben

I morse fick jag skjuts av Henriks Far till Danderyd för att ÄNTLIGEN ta bort gipset.
Det hela gick snabbt och smidigt. 09:25 var vi på väg hem igen.
 
Benet / Foten håller på och läker, men i övrigt var den inte mycket att hänga i julgran.
Svullen - Foten och benet ser helt knäppt ut och jag funderar på om jag någonsin kommer kunna få på mig skor igen? De har skruvat foten i någon konstig vinkel, så jag börjar fundera......på mycket.....
Ömsar skinnet - Hela huden faller av, inte bara så där som när man solat för mycket, utan man kan liksom dra loss stora hudflikar, skitläbbigt rent ut sagt. Att smörja sig som bara den var medicinen tydligen.
Ärren - En del såg fina ut, andra mindre fina och bara tanken på att de skall skära upp några av dem igen, får mig att må illa.
Vit - Ingen sol på två månader har gett mig en fin, vit, lila färg på hela underbenet.
Hårig - Jo, jag såg ut som en varulv när de tog bort gipset, åkte direkt hem och tog en omgång hed hyveln.
Öm - Ja, de är bara förnamnet. Gipset skyddade ju sår och annat, nu har jag bara en sån där fin käck mameluckstrumpa som stöd och skydd. Snygg som attan.
 
Trots allt så är det väldigt skönt att slippa gipset, bara att känna vinden mot huden som varit instängd i nästan två månader var ljuvlig. I morgon kommer jag kunna duscha relativt normalt och framför allt kunna sova som en prinsessa i natt. Jag är glad.
 
2

Tio timmar kvar

Oj oj oj, nu är det bara en natt kvar med gips, sen är det borta för den här gången!!

Jag har hittat 4 hela säsonger av Vampire Diaries på Dreamfilm.se, där kunde man streama direkt på dator eller padda, jag hade ju mycket hellre sett dem på tvn, då jag är halvblind, men det är kanon att jag hittat dem. Det blev som en drog. Måste bara se dem på stört, efter varandra, utan störningsmoment.
Så jag har alltså setat i soffan i ett slitet nattlinne med håret på ända, förälskad, de senaste dygnen. Ja ni hör ju. Inte klokt, men det fördriver tid.