0

Hemkomna och gipsbyte

Nu har vi kommit hem från Grovstanäs och acklimatiserat oss hemma igen. Det var riktigt skönt att åka bort i några dagar, för att få tiden att gå, så man kommer närmre färdigläkningen så att säga. Men samtidigt skönt att vara hemma igen, så man kan krycka sig fram lätt!

Idag var vi till Danderyd för att ta bort gips, ta bort 28 stygn, röntgas och bli tittad på av läkare. De tyckte att allt läkte fint, men befarade blodpropp i vaden, så jag fick göra ett Ultraljud också. Allt såg bra ut skönt nog.
På med nytt gips och har nu kommit hem.

0

Furusunds Värdshus

Idag var vi iväg på en liten utflykt. Vi baxade in KK ( Kryckan och Kristallen är mitt och Agnetas nya nicnames ), och resten av gänget i bilen och åkte till Furusund.
Vi gick på hotellet och åt en lunch och satt och tittade ut över havet. Skönt att se något annat för en stund och vara ute och lufta sig så gott det går!

2

Ont

Jag somnade vid nio ikväll. Jag kan inte sitta upp för länge, utan måste ligga med benet i högläge, vilket medfört att jag gått till sängs tidigt varje kväll. Vaknade nyss med en smärta utan dess like i benet, två Alvedon var sjätte timme räcker inte.
Jag börjar misstänka infektion i såren under gipset...eller nåt. Jag får försöka stå ut till på onsdag, då jag skall ta bort gipset, röntgas och ta bort stygnen. Och sen gipsas om igen. Finns det ingen annan lösning snälla??