1

Gårdsfest

Idag var det gårdsfest på Majs dagis, så jag loggade ut från jobbet vid 13:00 och stack dit. Det såldes fika till vuxna, vi fick köpa tomat plantor som barnen sått tidigare i vår, det fanns loppis - där föräldrar lämnat in gamla leksaker till försäljning, vissa föräldrar hade bakat, och så sjöng barnen en massa sommarlåtar för oss.
 
Det här är ju inte "my-cup-of-tea", att fösas ihop med en massa männisor jag inte känner, otryggt som sjutton, men det är bara att bita ihop och njuta för Majas skull. Sen hade jag missat att man "kunde" baka om man vill och lämna in gamal leksaker. Jaq fattar ingenting - vart stog det här för någonstans??? Eller är jag helt ap-stressad,så jag inte ser sånt här. Stackars Maja, som har en kokos-nisse till Mamma.....
 
Vi pratade om det här när vi kom hem idag,om att jag missat hälften av informationen från dagis, då säger Maja:
-Mamma, du är lite knasig, men jag älskar dig ändå!! Du är bra mamma!
Ja, men jösses. Fina unge!
 
Efter Gårdfesten åkte vi och köpte ett tyg till Gardiner till Majas rum. Så imorgon skall vi sy.
Ny gardinstång blev det också. Jag lovade Henke att inte köpa en Kirchsstång, så jag köpte en annan, men skulle vilja måla den knallrosa, men de sålde inte sparyburkar på Järnia, vilket jag hajjar. Jag får jaga sprayburk vid annat tillfälle.
 
Pappan är ju borta, så ikväll har Maja och jag haft Pic-Nic på vardagsrumsbordet med plockmat, vilket är vår favorit - Då är det Maja och Mamma tid.
 
Efter maten ville Maja sätta sig i solen i vår nya Baden-Baden och vänta in Lets Dance Finalen.
 
Tyget till Majas rum och bild från Baden-Baden:

Kommentarer:

1 Motten:

skriven

Supersöt gardin och supersöt godisråtta!

Kommentera här: