0

Dagens mösskörd 2014-03-310

Kul helg

Fredag:
På fredagseftermiddagen begav jag mig mot Statsgårdskajen för att åka på kryssning med tjejgänget.
Agneta visste inte att jag skulle med, så det blev en överraskning för henne. Kul! Birkabåten seglade iväg vid 18:00 och vi hade kul fram till halva natten. Det dansades ( inte jag dock ), besök i Tax Freen, det obligatoriska hytthänget osv. Det var verkligen kul att se en massa människor och komma ut lite bland folk. Vi hade jätte trevligt och kul. Jag är glad att jag hängde med.
 
Lördagen:
Agneta var uppe med tuppen och var redan duschad och fiffad vid sju. Vi andra var lite tröttare.
Det åts lite mackor i omgångar och dracks en och annan treo och vid tolv var vi som människor igen.
Jag tog det lugnt, en cider räckte för mig. Båten kom i land vid fyra, då hämtade Brittens Stefan oss i stan och körde oss till Väsby, meningen var att vi skulle käka lite ihop och ta ett glas vin, men jag orkade helt enkelt inte. Henke och Maja kom och hämtade mig i Väsby och vi tog med oss hämtmat på vägen. Henke gick upp till en granne och surrade lite på kvällen och jag somnade med Maja vid sju.
 
Söndag:
Vaknade utsövd efter 12 timmars sömn till en härlig söndag.
Idag har vi pulat med allt möjligt. Vi besökte sopstationen, vi grillade en korv till lunch, vi råddade i örtträdgården inför kommande säsong m.m En riktigt skön ute dag. Maja lekte med grannbarnen mest hela dagen.
Till kvällningen kokade jag en kalops och nu streamas det Gladiatorerna.
0

Lugg igen

Har på morgonen varit och klippt mig! Hur skönt som helst! Jag kapade till en lugg igen, att spara ut luggen och bara sätta upp den hela tiden, var inte min grej riktigt.
Idag fick man med sig en Goodie-bag från frissan på en massa olika nya produkter. Bl.a. 3 st schampon, badsalt, läppglans, M. M.