0

Upplevelse på Restaurang AG!!

Jag blir upphämtad i Infa City av en glad familj. Vi åker till city och Checkar in På Clarion Sign. 
Vi gav oss av ut på byn. Efter att Maja fått köpa en bikini på H& M så blev det vår tur . Henke fick ett presentkort på Åhléns från mina päron när han blev 40. Vår promenad gick alltså dit . 
H behöver en höst och vår jacka. 
Han provade ett gäng och fastnade i Gant montern. Där slog vi till . Karln apnöjd! 

Jag fick en peng av mina Goa svärföräldrar igår, men morsan hittade nada. Så jag får spara pengen till senare.  Jag Vill köpa en cool T-Shirt i mjukt bra fallande material och det typ finns inte!! 😁

Ok.

Efter god drink i hotellbaren,
så tog vi en Taxi till Restaurang AG.

Trappan och ingången gav kanske inte de bästa vibbar....men sen...


När vi väl kom in:


Vi tog en drink i baren.
För mig ligger alltid en Bloody Mary till hands. 
Idag fick jag krupp och tog en Dirty Dry Martini. God som attan.

Och jag som var redan i himmelen. 

Vi fick vårt bord. De kunde vårt namn utantill, proffsigt.Sen fick vi vårt bord. Pappersduk undrade Maja? Efter 10 minuter var hon lycklig, hon kunde måla på den. Det förgyllde hennes kväll. 
Johan Jureskog gick runt och pratade kött med alla och tog emot vår order. Proffsig kille.

Jag ville bli överbevisad. Jag avskyr Entrecote. Vi tog Entrecote och biff.
Men jag ändrade min åsikt snabbt. Biffen och Entrecoten var helt underbar, värd varenda krona. I fortsättningen lägger vi lite pengar på kött.

Jureskog verkade gilla  att vi hade  barn med oss som gillade kött och tog väl hand om Maja.Vi blev rekommenderade ett USA vin, vi var mycket skeptiska. 
Det var super gott, typ det godaste vi druckit!


Nu ligger jag i Hotell sängen och njuter faktiskt fortfarande. Vilken matupplevelse och kväll!! Och vilken otroligt bra, varm och proffsig service!


0

Födelsedagspresent från Familjen

Familjen meddelade mig för ett par veckor sedan att den 30 April skall jag på eftermiddagen stå färdigpackad med en övernattningsväska för avfärd mot Stockholm. Det var det enda jag fick reda på.
 
Efter någon vecka kunde de inte hålla sig längre. De berättade vad som skulle ske den 30 April ( idag alltså ).
 
Jag packade min lilla väska igår kväll, jag fick skjuts in till jobbet i morse och nu klockan 14:00 hämtar min gulliga familj mig i Infra City och så åker vi in till Stockholm och checkar in på Clarion Sign hotell, det hotellet med utomhuspool på taket.
18:30 Skall vi vara på Restaurang AG och för en köttälskare, som man är, så skall det här tydligen vara paradiset.
Jag har sett fram emot att få gå på denna restaurang i flera år och nu skall det äntligen ske! Det skall bli fantastiskt roligt och spännande. Soooom jag skall ääääätaaaa......
1

Nytt projekt

Trädgårdsmöblemanget hann knappt landa, så var jag igång med ett nytt projekt. Karln ovetandes än så länge.
 
Jag tycker att vi har boat in oss nu efter 2,5 år i huset. Jag vill nu ha upp en fondvägg med häftig tapet i vardagsrummet bakom TVn. Där är det en enda stor vit vägg som skriker efter något kul!
 
Jag har kollat runt i tidningar och på nätet efter balla tapeter och hittade ett ställe som i stort sett hade tapeter i alla färger och former man kan önska sig. In Trade heter dom.
 
Jag fastnade för några stycken hos In Trade som jag gillade: