1

Home alone

Jag är helt ensam hemma!! Inget barn och ingen Karl! Märkligt!
Det har typ knappt hänt sedan vi fick Maja. 

Svärmor körde mig till och från jobbet idag, väldigt gulligt av henne. Jag är väldigt risig, så jag hade helst jobbat hemifrån, men jag sitter mitt i rapportering, så det är skönast att vara inne på kontoret då! 

Nu skall jag svepa 2 panodil, snorta lite Otrivin och halsa en liter färskpressad apelsin jos, så får vi se om förkylningen är utslagen i morgon. 

0

Jobb hemifrån

I morse åkte Henke till London och jag har jobbat hemifrån. Så svärmor slipper köra mig till jobbet hela veckan, Maja ville vara hemma lite i Påsk också, så det passade bra!
Majas kompis Emma kom över och lekte i ett gäng timmar, de roade varann, perfekt.

I eftermiddags blev jag risig igen, det känns som om jag är sjuk varannan vecka just nu. Näsan är igentäppt, halsen värker, huvudet jäser, lite feber har jag också, på en timme var jag sjuk. Otroligt. Jag klev upp i morse pigg och frisk som en pelikan.
Jag får prova pepparmynts honungen snabbare än jag tänkt mig...

0

Påskat

I förmiddags körde vi Påskpyntning och städning och vid lunchtid for vi till Huddinge för lunch hos Bibbi. Bibbi hade missat att ställa om klockan, så hon undrade varför vi var så tidiga?! 😉

På vägen hem gjorde vi stora inhandlingen inför veckan, Henke sticker till London och är borta i 4 dagar. Har man inget körkort, så behöver man ju lite hjälp...

När vi kom hem kom Smålandsvillans representant med ett par som ville se vårat hus. Så vi körde en husvisning.