0

Platt patte

Igår em åkte jag till Uppsala på Mammografi. Dags för årets koll. 
Nu blir det några oroliga veckor innan beskedet dimper ner i brevlådan. 
0

Bambidjävlar

Okej, jag fattar. Rubriken gör någon arg. Men jag kör i alla fall.
Själv börjar jag hajja Runars skjutning på bambi på egen mark. Jag fattar.
Jag har varit varit ganska hård med "bambi-väck i var och varannan blomster uppsättning på vår mark, men det verkar inte verka fullt ut..Jag har inte märkt av förlusten av växtlighet och annat förräns nu, till hösten..och då djävlar.
 
När nu pinnar stack stack upp, halvätna utan blad all over the Place och favorit-busken såg skit skum ut och Familjen skrattade högt, så blev det en reaktion i hallen och hjärtat. Jag reagerade. Jag skrattade med familjen men skrek inombords.
En kväll gick. Sen såg jag att de också klivit upp på vår Entretrapp och tuggat i sig ett tjugotal Pelargonblommor, de gillar väl inte ens det?? Då i denna sekund förstod jag Runar. Fett.
Min familj bara skrattade. Jag var skit arg. INTE OK.
Djävla bambi tjuvar! Kom hit igen så visar jag er!
Staketet runt Krägga skall vara kvar!!
Och jag vill ha en ännu större bil! Range Rover vad är det för fel på dem??? De är hårda va??
 
 
0

Ledig idag

Inatt kom karln hem halvfem, efter en representationskväll. H hade lovat att köra Maja till skolan eftersom jag bestämt möte här hemma klockan 08:15. 
Men, som läget var inatt så offrade jag min sovmorgon, tog Maja och körde henne till skolan! Hann tillbaka till mötet tur nog. 

Dagen innehöll mest inhandling och matlagning. Förberedde ett långkok på Mexicansk Chili till lördagen och lagade en god Candle-Light!

Städarna var här idag och körde racet - tack gode Gud för dem!!