1

Dramatisk hämtning på fritids

Hämtade Maja för 10 minuter sedan. Döm om min förvåning när helt plötsligt ligger som en matta mot gatan, jag hade halkat i lite halvfrysta löv och lera. Ställer mig upp och är lerig och blodig från topp till tå! Fan. Men inget brutet!
Älskling, nya Jeans önskar jag mig i julklapp, tydligen!

Efter ramlingen gick jag tillbaka till bilen och torkade av mig lera och blod så gott det gick. Sen var det bara att glida in på fritids med Lera och blod all over the place. Jo, man tackar!

1

Bilder till föregående inlägg

Blogg har blivit sämst sedan deras senaste uppdateringar. Tex om man skriver ett inlägg på en dator och spar det på blogg.se, då kan man inte lägga till bilder när man loggar in från annan enhet, tex din mobil. Man kan inte retuschera något inlägg över huvudtaget som inte är skrivet på den enhet du försöker rätta inlägget vid!
Ganska skit dåligt faktiskt!

Bilder från Julbordet på Friiberg, inlagda från min telefon.

0

Skaldjursjulbord på Friibergs Herrgård

I lördags så hade Maja några vänner över för lek. Tjejerna hämtades upp av E's mamma vid tvåtiden. De skulle då på gympauppvisning och sedan skulle Maja få sova hos E.
 
Vi fiffade då till oss och våra gäster Conny och Helena och Tommy och Agneta kom vid 15:30. Vi tog ett glas bubbel och vid 17:00 kom taxin för att köra oss till Friibergs Herrgård.
 
Vi välkomnades med glögg och sen var det bara att hugga in. Hummer, havskräftor, krabba, ostron och räkor i berg. Aioli av alla sorter och en jättechampagne på det. Man var i himlen helt enkelt!