0

Mammografi igen.....

Idag for jag iväg till Samariterhemmet i Uppsala för en Mammografi igen. Det kändes som igår. Man blir tydligen kallad vart 1½e år i Uppsala. Vilket är kanon, då Mamma dog i bröstcancer och annan cancer.
Så nu blir det två veckors lååång väntan på beskedet.
 
I veckan har jag jobbat järnet. Minst två-fyra timmar extra varje dag. Så jag längtar till helgen som bara tusan.
Henke har bokat hotell på fredag inne i Stockholm, vi skall ut och äta hela familjen. Mysigt.
1

Helgen som var

I helgen har vi bara tagit det skitlugnt. Häng med varandra i familjen, uträttat ärenden och gjort lite smått och gott som att städa hela huset, det var ett tag sedan.
På lördagskvällen gick vi ut en promenad och såg våra nuvarande grannar som strax skall flytta 200 meter bort till en annan tomt, vid sin nya tomt. Deras platta gjöts förra veckan och vi var lite nyfikna på hur det går för dem. De kommer få en fantastisk utsikt. Kolla solnedgången i lördags.
 
I söndags fick vi fika besök av våra blivande grannar Helena och Conny. Lisa, Uffe och Linda hängde också på. Så vi fikade och surrade ikapp oss.
0

Löss

Efter påsk, i måndags upptäckte vi att Maja har löss igen! Jävla skit! 

Avlössningsmedel, kamma tjocka håret med luskam och bädda rent i alla sängar! 

Hej fritids! Hur är det? Går det mycket löss just nu? Nä säger de!

Maja kommer hem i veckan. Nya platser i skolan. Hon fick en plats bredvid en tjej i gänget som hon gillar. Dock ser Maja en annan dag i senaste veckan att det formligen går löss  i håret på henne.
Maja är snäll och tar med denna kompis in på toa på rasten, kollar i hennes hår igen och meddelar vännen att hon har löss. 
Vännens svar är att jag vet, jag har meddelat mamma och pappa under lång tid och de gör inget?!?! 
Men herre Gud!!! Skall det vara så i dags läget? Vill inte alla ha bort lössen????
Jag blir förvånad, i detta läge borde väl alla göra allt för sina barn och försöka utrota parasiterna? Det är ju jättejobbigt och oroligt för barnen med ett kli i huvudet twentyfourseven. 
Konstigt tänk.