0

Gösfiske

Henke for ut med Tommy och Conny på Gösfiske i veckan och det nappade! Tommy fick en jättefin gös! Kul!


0

Jobb och huvudvärk

Huvudvärken satt i länge denna vända. För mig är det här nytt. Jag har inte haft problem med huvudvärk i hela mitt liv. 

Nu de sista åren så kommer det som skov, var fjärde månad typ och håller i sig i ca 4 dagar. Dock har jag inget flimmer på synfältet och inget illamående. Bara en värk som varken panodil, alvedon eller Treo rår på. Stress eller något migränaktigt, vem vet??

Vi har haft mycket på jobbet efter semestern, Jag har jobbat över i stort sett varannan dag. Henke har kört igång sitt resande igen, så vardagen är trasslig att få ihop. Nu kör alla aktiviteter igång kommande veckor också. 
Tur att vi bara har ett barn!!!


1

Förra helgen

På fredagen vaknade jag med sprängande huvudvärk igen. Det händer med jämna mellanrum och håller i sig i typ 4 dagar. Så denna fredag skulle jag till tandläkaren på morgonen, efter det beslutade jag mig för att hämta Maja från fritids och ta en dag hemma. Jag ringde jobbet och flexade ut. Jag åt panodil, Treo och till slut Eeze för huvudvärken. Under hela dagen. På em skjutsade jag Maja till Väsby och Tommy.

Maja skulle vara med Tommy och Agneta i Grovstanäs hela helgen, för att vi skulle på Poolparty och 40 års fest. 
Henke gick dit på festen, från halv tre på dagen till halv tre på natten, bra fest tydligen! Jag låg med huvudvärk och led hemma. Typiskt när vi hade barnvakt och allt.
Henke och jag hann med en bio i huvudvärksdimman trots allt. Vi såg The Hitmans Bodyguard på fredagskvällen och det blev många skratt. Kul film! Och goda popcorn!

Här är några bilder från Majas helg i Grovstanäs!