0

Mysig dag i Enköping bl a.

Henke sov på hotell inatt efter en kundaktivitet i Staden och kom hem mitt på dan idag. 

Vi for direkt till Enköping ( Maja ville till något Centrum och köpa Skollim till "Slimetillverkning" ) och jag ville köpa Lyxhyacinter och vaser. 
I Enköping är det lugnt, så det var dit vi orkade ta oss!
Vi Besökte även ICA och Godisplacet med 1000 sorter.
När vi kom hem fixade jag till Hyacintvaser!
Vi började även griljera en skinka och koka stuvad grönkål. När vi höll på med detta så knackade det på dörren, Stämmisarna ( Helena å Conny ) kom på besök med en julklapp! Vi fick ett par jättefina ljusstakar som fick en hedersplats i köksfönstret! 
Gulligt av dem!
(null)

Maja ringde hit kompisen Ehlin, som skulle sova kvar. De hade det jättemysigt. Jag hade gjort en supergod Pasta Alfredo tidigare på dagen som de två åt till middag.
Jag och Henke köpte löjrom och gjorde en jätte-potatisråraka med smetana, snabb Picklad röd lök och löjrom till middag! Det gick ingen nöd på oss kan man säga!
På kvällskvisten kollade vi på IDOL från gårdagen, jag hade naturligtvis redan sett det ( eftersom det är det bästa jag vet ) men H ville catcha-up. Rätt IDOL vann i år. Heja Chris Kläfford. 
Vi kollade också på På spåret reprisen! Mysigt!

Just nu hör jag tjejerna tjattra från sovrumskojan , Henke ligger bredvid mig och kollar något "avsnitt" på plattan och jag ligger och glor på tv och Bloggar!
(null)

(null)

(null)Kommentera här: