0

Astmautredning och bihåleinflammation

Imorse skulle Henrik serva bilen, så han skulle jobba hemifrån. Så när Maja vaknade ännu mer risig, så bestämde han lite snabbt att han skulle åka in med både henne och sig själv på Närakuten. 

Det slutade med Astmamedicin och morfinhostmedicin och en remiss till astmautredning och Spirometri för Maja. Henke hade bihåleinflammation, så för honom blev det Kåvepenin och Nasonexbehandling under lång period. 
Hoppas de frisknar på sig inom kort!

0

Grovstanäs helg

Sent på fredagseftermiddagen åkte vi ut till Tommy och Agneta i Grovstanäs!

De dukade upp räkor och plock när vi kom ut. Vi hade på På Spåret i bakgrunden och catchade up sedan vi sågs sist!
Det blev en för mig sen kväll, somnade vid tolv!

På lördagsmorgonen åkte grabbarna ut på isen och fiskade. Vi tjejer tog det lite lugnt. Sen fiffade vi till oss och åkte in till Norrtälje. Vi shoppade loss på Flygfyren och åkte sedan hem och gjorde pilgrimsmusslor till förrätt och fint kött och tonfisk till varmrätt.
Vi kollade Mello och lade oss när den var slut. Familjen blev förkylda under helgen, så det blev ett lugnt tempo!

En mysig helg på landet!!


0

Sportlovsfredag

Maja har fått gå på fritids i veckan under sportlovet. Det är få barn på fritids då och några av hennes bättre kompisar var där, så hon har ändå haft det riktigt kul. 

Men i fredags kunde jag och Henrik ha henne hemma och dela på dagen. 
Så jag åkte in till jobbet tidigt och körde på med mina måsten. Vid lunchtid åkte jag hem och hämtade upp Maja, sen åkte vi till MOS och tillbringade eftermiddagen där!
Maja fick två par nya gympadojjor och en dagbok!