Dressincykling i Vansbro

Imorse for vi iväg, tidigt, mot Vansbro!

Nu skulle det vi sett fram emot ske!
Vi körde ca 30 mil och kom fram till Vansbro vid tio. Hela familjen ville på muggen av olika anledningar. Henrik åkte runt och jagade olika muggar innan han var nöjd och kunde utföra stordåd!

Vid halvelva kom vi fram till dressinstället. Där mötte Helena och Conny upp oss. Man behövde böra all packning och utrustning ca 400 meter på spångar, det var bara att sätta igång. Vi packade och surrade fast allt på våra dressiner och for iväg. 

Vilken känsla, äntligen var vi på G!
Och kul var det, vackert också!

Vi körde förbi otroligt fina ställen, men valde till slut en stor strand där det fanns lite husbilar, husvagnar och annat, men vi fick plats i en fin dunge!

Vi var hungriga när vi kom fram, så vi lagade köttsoppa med ostmacka till lunch. Hur gott som helst! 
Sen smackade vi upp tälten i stekande sol, så ett bad efter det var uppfriskande!

Till kvällningen körde Helena och Conny middagen, med tillhörande kokkaffe, var man i himlen eller. Tom choklad serverades. Vi diskade i vattnet, tom det är kul så här i campingandan! Vi hade också tillgång till en perfekt grillplats. Bänkar att sitta på och hänga vid. Ingen annan gjorde anspråk på den. 

Maja underhölls av den fina stranden, hon samlade ved, vi spelade tre i rad, hänga gubbe 
och Yatzy!

Solen strålade på oss mest hela tiden! 
Vilken dag, vilken kväll!
Som jag uppskattar camping. 

Det enda minuset var Bessen ( som Conny kallade dem ), så fort det slutade brisa på kvällskvisten så kom dem. Knott och mygg rådde vi bot för, men inte bessen. Små, pyttesmå blodsugande galningar som retade vansinne på oss. Så vid tio låg vi i tälten och försökte sova. Djungelolja och Mygga släng sig i väggen! Det fungerade inte på dessa varelser. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Min vardag i ord och bilder

Jag, en kvinna i medelåldern, mamma, fru och halt.

RSS 2.0