0

Maja sjuk

I ett par dagar har vi varvat vabbning av Maja, jag och Henrik, hon är förkyld med halsont och hosta. Det gick halsfluss på fritids i förra veckan, men det verkar som Maja sluppit det tur nog!


Ikväll körde vi lite grill och har fiffat hus och trädgård, då vi får besök av Helena och Conny imorgon! 


0

Midsommarhelgen 2017

Oj vad mysigt vi hade det i Grovstanäs. Midsommarafton bjöd på sol, god mat, dans, härligt umgänge, tipspromenad och musiktävling. Hur mysigt som helst!


Inte mycket till bilder kanske, jag får skärpa till mig och släpa runt på mobilen mer!


Dagen efter åkte några hem och vi andra körde då den traditionella Paellan och årets var nog godast hitintills. Den blir bättre och bättre för varje gång!

0

Rätt bra jobbfredag

Imorse var H i Göteborg, så Maja och jag gick upp tidigt och åkte in till mitt jobb. Vi hade frukostmorgon och vår blivande kollega kom in och fikade med oss. 

Maja gick själv till skolan från mitt jobb. 
Det börjar arta sig. Övning pågår.

På lunchen idag blev vi bjudna på Bro Hof. Vi är ju bara tre anställda idag, så det var en lugn tillställning. Haha.
Vi åt Wallenbergare i solen och fick en sommarpresent från ledningen. 

Vi var inte riktigt mätta efter maten så vi beställde in efterrättsmenyn. Istället kommer det in en blandning av allt de har på efterrättsmenyn så var det bara och plocka vad man ville ha och betala därefter. Mycket trevligt och mysigt!


Henke kom hem från Göteborg i middagstid, då hade jag hämtat Maja på fritids och hunnit handla. Vi åt grillad tonfisk till middag och spelade spel med Maja. 

Vi firade också Flippfloppensdag genom att strutta omkring i vederbörande!