0

Bibliotek i vardagsrummet

Maja såg kartongen med barnböcker direkt när hon klev innanför dörren på söndagen. På två timmar hade jag ett bibliotek i vardagsrummet och en dotter som deklarerade att hon skall bli Bibliotekarie, spa-terapeut, lärare eller proffsdansare när hon blir stor.
Ville jag låna lite böcker kanske undrade Maja och sträckte fram ett lånekort!
 
Mina gamla Vi Fem Böcker fick nostalgin att rinna till.
 
0

Flytt av förråd och middag

Hela lördagen ägnades åt flytt av förråd för mig, Henke, Helena och Conny. När vi öppnade dörren till förrådet höll jag på att smälla av, fy faan vad grejer.
Vi slet och tömde hela förrådet på 3 timmar, en lastbil full och med blödande skavsår så åkte vi därifrån för sista gången. Skönt som attan för alla. Vilken ångest det där förrådet har varit. Vi åkte förbi sopstationen och slängde en rejäl laddning, sen for vi till två ställen i Bålsta. Vi dumpade av vår gre
jer hemma och dumpade resten av prylarna på att annat ställe som Helena och Conny fått låna.
 
Nu har vi halva garageporten fylld med trehjulingar, gunghästar, gamla fönster ( som skall bli något fint i framtiden ) och hela hallen inne är full av 27 kartonger, pinnstolar och annat kul.
 
 
När vi lämnat av alla prylar, så åkte vi hem till oss, tog en drink och en dusch. Vi åt middag ihop och hängde hela kvällen. Hur mysigt som helst.
 
 
0

Semesterdag

Idag tog jag mig en spontan semesterdag!

Henke var ute på kundjippo igår, så han jobbade hemifrån.
På förmiddagen tog jag på mig hörlurar, satte på en ljudbok och tog en långpromenad i solen. Hur skönt som helst. 
När jag kom hem, tog jag en dusch och på lunchen åkte vi ut på ärenden. Vi åkte till Kötthallen i Viksjö och köpte råbiff, inhandlade fin torskrygg på ett annat ställe. Bolaget besöktes också! 
Nu är allt förberett till morgondagens middag.

Imorgon skall Maja åka till Fastern på morgonen - De skall på Skönheten och odjuret och sen sover Maja kvar där. 
Jag och Henke skall möta upp Helena och Conny i Väsby på morgonen vid vårt gemensamma förråd. Vi skall flytta H och Cs grejer till ett ställe i Bålsta och vårt bröte skall hem till oss för genomgång. Vi har en massa olika prylar och säkert 25 kartonger. Skiten får stå här i huset, så kan vi gå igenom det när det passar. Mycket skall nog kastas. 
Skönt att få det här gjort!

Vi avslutar dagen hemma hos oss, med middag, snack och översovning!